9 лютого 2024   21:46   2403

Померла колишня головна бухгалтерка Управління освіти Краматорської міської ради

Померла колишня головна бухгалтерка Управління освіти Краматорської міської ради
Управління освіти Краматорської міської ради, Краматорська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України з глибокою скорботою сповіщають про те, що 08 лютого 2024 року перестало битись серце колишнього головного бухгалтера Управління освіти Краматорської міської ради Бойко Віри Олександрівни.

Молодою і завзятою дівчиною в 1977 році Віра Олександрівна переступила поріг міського відділу освіти, назавжди пов'язала своє життя з освітою, працюючи бухгалтером, з 1979 року - економістом, з 1985 року - головним економістом, з листопада 2010-го по серпень 2013-го року - головним бухгалтером Управління освіти Краматорської міської ради.

Така сталість і відданість системі освіти міста викликала заслужену повагу всіх, хто працював з Вірою Олександрівною, і є підтвердженням правильності вибору життєвого шляху.

Протягом усієї трудової діяльності Віра Олександрівна зберігала виваженість у справах, душевну красу, порядність, чесність, відданість справі та бажання передати увесь свій колосальний досвід молодим бухгалтерам. Колеги завжди могли розраховувати на її кваліфіковану допомогу та підтримку у розв'язанні виробничих проблем.

Світла пам'ять про Бойко Віру Олександрівну назавжди збережеться у пам'яті колег та друзів. Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: