23 лютого 2024   15:03   1074

У Краматорську абонентам здійснять перерахунок за воду невідповідної якості

У Краматорську абонентам здійснять перерахунок за воду невідповідної якості
Внаслідок ворожого обстрілу 20 лютого 2024 року було пошкоджено обладнання одного із підрозділів КВП "Краматорський водоканал", після чого змінилися якісні характеристики питної води по окремих районах міста.

Про це інформує Краматорська міська рада

У водоканалі надають роз'яснення щодо порядку здійснення перерахунку вартості послуг невідповідної якості.

Перерахунок здійснять за період надання послуг невідповідної якості, який виконується самостійно підприємством протягом одного місяця, що настає за розрахунковим періодом.

Також повідомляється, що у разі невідповідності складу і якості питної води вимогам державних санітарних норм і правил до питної води, сума перерахунку послуги з централізованого водопостачання розраховується виходячи з обсягу використаної води (нормативне споживання, за показаннями вузла комерційного обліку, за показаннями вузлів розподільного обліку), відповідно до Методики розподілу (Постанова КМУ № 315) з застосуванням коефіцієнту зменшення розміру плати за послугу, який дорівнює 0,2.

Перерахунок буде здійснено згідно постанови КМУ №127 від 06.02.2024 р. про "Деякі питання здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості" — https://bit.ly/3T8973k.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.