25 лютого 2024   17:08   941

Слюсар-газівник із Краматорська, який став воїном, отримав високу нагороду

Слюсар-газівник із Краматорська, який став воїном, отримав високу нагороду
Юрія Чубара нагородили "Золотим хрестом" Головнокомандувача ЗСУ.

Змінити професію з газовика на захисника добровільно вирішив слюсар з Краматорського УГГ Юрій Чубар. Чоловік з липня 2022 року захищає нашу державу від російських загарбників. Є військовослужбовцем 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії України, - йдеться у повідомленні підприємства "Донецькоблгаз".

“Юрій Миколайович в газовій родині більше 15 років. Працював слюсарем служби ВБГО. Всі ми його знаємо, як щирого та доброго колегу, професіонала своєї справи. Дякуємо за його вибір стати захисником та неодмінно чекаємо після Перемоги знову в газовій службі”, — відгукується про захисника начальник Краматорського УГГ Олександр Алексєєнко.

За успішне виконання бойових завдань Юрія Чубаря було нагороджено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест». Про це йдеться на сторінці бригади.

“Чин нашого колеги заслуговує великої шани та поваги! - зазначає Голова правління АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» Вадим Батій. - Я дякую йому та нашим іншим 25 колегам, які від початку повномасштабного вторгнення увійшли до лав Збройних Сил! Не зупиняємось допомагати нашому війську усіма можливими способами!"
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: