12 березня 2024   09:31   555

Танки та бої. Російські добровольці прорвали кордон РФ: що відомо

Танки та бої. Російські добровольці прорвали кордон РФ: що відомо
Російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області РФ.

Наразі вони просуваються по регіону у декількох напрямках.

Які їх цілі та де вони саме вони перебувають на території Бєлгородської області, розповідаємо в матеріалі РБК-Україна:

При підготовці матеріалу використовувались такі джерела: Telegram-канал Легион "Свобода Росии", джерела РБК-Україна, Telegram-канал Astra, Telegram-канал "Сибирский батальон".

Наразі відомо, що у прориві кордону РФ беруть участь Легіон "Свобода Росії" (ЛСР), Російський добровольчий корпус, та добровольці "Сибірського батальйону".

Так, сьогодні вранці бійці ЛСР анонсували повернення на територію Росії. Свої дії вони обґрунтували роками неволі під керівництвом російської влади та бажання звільнити народ РФ від диктатури Кремля.

"Легіон йде на "вибори", - підсумували вони.

Згодом джерела РБК-Україна підтвердили, що на територію Бєлгородської області зайшли російські добровольці. Згідно з повідомлень відомо, що вони просунулись у декількох напрямках Грайворонського району.

Також на територію РФ зайшли російські добровольці "Сибірського батальйону". Вони опублікували відповідне відео, де група бійців просувається вздовж лісного масиву.

"Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми почали виконання обіцянки. Тривають запеклі бої на території РФ", - йдеться в їх повідомленні.

Пізніше ЛСР показали кадри з прориву кордону РФ. На них видно, що російські добровольці здійснили захід на територію ворога у нічний час доби на важкій техніці.

За даними Telegram-каналу "Жесть Бєлгород", наразі Грайворонський район знаходиться під обстрілами. Там повідомляють про нібито збиття російською ППО восьми реактивних снарядів та руйнування.

Операції ЛСР та рейди на територію Росії

Нагадаємо, бійці Легіону "Свобода Росії" вже неодноразово проводили рейди на територію РФ. Там вони утримували під контролем територію та стикалися з російськими військовими.

Нещодавно бійці здійснили черговий рейд на територію Бєлгородської області. Під час нього вдалося ліквідувати кілька військових Росії.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: