15 березня 2024   23:31   571

У Краматорську на облаштування Алеї Героїв планують виділити ще понад 600 тисяч гривень

У Краматорську на облаштування Алеї Героїв планують виділити ще понад 600 тисяч гривень
Там хочуть встановити гранітні плити.

Планували також закупити кілька фотографій на склі, але закупівля не відбулася.

У Краматорську продовжують упорядковувати Алею Героїв. Цього разу місцеве КП “ДРУАС” планує закупити 34 гранітні плити за майже 624 тис. грн.

Згідно з технічними вимогами, плити мають бути розміром 70х70х12 см, чорного кольору та полірованими з обох боків. Поставити до Краматорська плити майбутній підрядник має до 10 травня поточного року двома партіями. При чому він мусить мати склад для зберігання цих плит у нашому місті, а згодом здійснити інструктаж з їх встановлення та контроль за їх монтажем.

Нагадаємо, що міська влада у майбутньому планує зробити Алею Героїв меморіальним комплексом.

Нещодавно задля висадки на її території мали намір закупити 142 саджанці туї за понад 170 тис. грн. За актуальною інформацією у системі ProZorro, “ДРУАС”, яке є організатором закупівлі туй, вже готується укласти договір на трохи меншу суму у понад 167 тис. грн з підприємцем Олександром Шулєповим - єдиним учасником торгів.

Також нагадаємо, що ФОП Шулєпов О.В. володіє розсадником, який до великої війни знаходився на виїзді з Краматорська у бік Дружківки. Зараз відомо, що цей розсадник перемістився на Тернопільщину, але адреса реєстрації ФОПа залишилася краматорською.

Крім цього, із системи ProZorro відомо, що “ДРУАС” планувало закупити 34 фотографії на склі за 255 тис. грн. Але торги так і не відбулися через відсутність тендерних пропозицій.

Фото обкладинки - Олексій Ладика/Kramatorsk Post

KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: