17 березня 2024   16:23   2048

У Краматорську комунальників привітали з професійним святом

У Краматорську комунальників привітали з професійним святом
Сьогодні, 17 березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Про це інформує Краматорська міська рада

З нагоди свята комунальникам у Краматорську вручили Почесні грамоти та Подяки начальника міської військової адміністрації.

Почесну місію привітання виконав заступник міського голови Краматорська Андрій Безсонний. Він також нагадав присутнім колегам про історію становлення та розвитку сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у нашому місті.

“Понад 90 років тому з будівництвом заводів – промислових гігантів Краматорськ отримав потужний поштовх до розвитку міської інфраструктури — активно будувались дороги та комунікації, у місті запроваджували пасажирський транспорт. Також для працівників підприємств створювались гідні умови проведення вільного часу — створювались кінотеатри, будинки культури та побуту. Сфера житлово-комунального господарства — розросталася. А сьогодні, навіть в умовах війни, мешканці та гості міста відзначають високий рівень організації робіт з підтримки порядку в місті. Все це можливе завдяки вам, дорогі колеги, завдяки вашій самовідданій праці, у якій і проявляється любов до рідного міста”, – наголосив Андрій Безсонний.

Вітаємо всіх працівників сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом. Ваша праця — важка і відповідальна. Від неї залежить як комфорт жителів, так і імідж нашої громади. І наші комунальники виконують цю роботу гідно та сумлінно.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: