18 березня 2024   15:39   2674

Педагоги Краматорська перемогли у міжнародному конкурсі

Педагоги Краматорська перемогли у міжнародному конкурсі
Радісними новинами з міжнародного конкурсу для вчителів ділиться управління освіти Краматорська.

"Раді повідомити, що наші вчителі з української мови та літератури продемонстрували виняткові здібності та професійність на IV Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу».

Серед усіх учасників наші вчителі виділилися особливою креативністю та професійним майстерством. Раді відзначити, що їхні надзвичайні зусилля та вміння отримали заслужене визнання!

Ось вони, переможці:

Рак Інна Сергіївна, учителька Краматорської ЗОШ №1, здобула І місце в номінації "Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи)" з темою уроку: "Життєвий цикл українців у традиційній обрядовості. Уродини. Хрестини.".

Мельник Ірина Романівна, учителька ОЗЗСО "Лідер", виборола І місце в номінаціях "Авторська розробка виховного українознавчого заходу: для базової загальної середньої та повної загальної середньої освіти" з темами уроку: "Українські політв’язні В. Стус, О. Тихий та О. Сенцов як борці за права і свободи рідного народу" та "Жива історія лишилась".

Бановська Дар'я Костянтинівна, учителька ОЗЗСО ім. Василя Стуса, також здобула І місце в номінації "Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи)".

Метою Конкурсу є вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів в Україні та українських освітніх закладів за кордоном.

Управління освіти Краматорської міської ради вітає наших учителів та висловлює їм подяку за їхній невтомний труд та відданість освіті.

Нехай ця перемога буде ще одним кроком на вашому шляху до нових вершин!".
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: