19 березня 2024   09:27   419

«Плануй, розвивайся, знаходь!»: допомога у пошуку роботи та розвитку кар'єри

«Плануй, розвивайся, знаходь!»: допомога у пошуку роботи та розвитку кар'єри
Нещодавно на Донеччині стартував профорієнтаційний проєкт «Плануй, розвивайся, знаходь!».

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

В рамках цієї ініціативи передбачено проведення низки заходів для різних верств населення. Наразі проходить перший етап проєкту - декада кар'єри для молоді «Від перспективи до реалізації».

Фахівці міських та районних центрів зайнятості Донецької області проводять різноманітні семінари та вебінари для пошукачів. Ці заходи направлені на розвиток навичок побудови успішної кар'єри та самореалізації.

Під час тренінгових занять учасники отримують конкретні поради та фахові рекомендації щодо підготовки резюме, проходження співбесіди, розвитку м'яких навичок або навичок Soft skills, визначення найбільш підходящої сфери професійної діяльності та інших аспектів пошуку роботи та працевлаштування. Окрім цього, пошукачам надається вичерпна інформація щодо участі у грантових програмах, можливостей започаткування або розвитку власного бізнесу, проходження професійного навчання тощо.

Запрошуємо усіх бажаючих отримати необхідні знання та навички для успішного пошуку роботи та розвитку кар'єри долучитися до заходів. Дізнатися про дату та час їх проведення можна за посиланням: https://t1p.de/kh8ns

Для попередньої реєстрації щодо участі у заходах звертайтеся до кар’єрних радників центрів зайнятості https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: