25 березня 2024   14:48   373

Фахівці Донецької ОДА обговорили у Краматорську механізми протидії домашньому насильству

Фахівці Донецької ОДА обговорили у Краматорську механізми протидії домашньому насильству
Начальник управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна долучилась до проведення чергового засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству Краматорської територіальної громади.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Під час заходу учасники прозвітували про роботу в напрямку запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі у місті. Також затвердили механізм взаємодій суб’єктів, алгоритмів дій кожного із суб’єктів взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Обговорювались можливості створення в старостинських округах Краматорської територіальної громади пунктів первинного консультування, зміни в законодавчих документах Національної поліції щодо впливу та заходів відносно кривдників, робота безоплатної вторинної правничої допомоги особі, яка постраждала від домашнього насильства та формування колективного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» та надання пропозицій.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: