27 березня 2024   09:01   441

27 березня – Міжнародний день театру

27 березня – Міжнародний день театру
Шановні актори та працівники театру!

Уже понад два роки в Україні триває війна…

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Сьогодні, у переломний момент боротьби нашої країни за свою свободу, незалежність і національну ідентичність, культура стала тією м'якою й водночас потужною силою, здатною надихати у новій воєнній реальності.

Театри завжди були на передовій як рупори думок, як вихователі національної свідомості, як дороговкази, які накреслюють вірний шлях. Так залишається і донині.

День театру – це свято не просто мистецтва, це свято духу, стійкості та непереможної віри.

Тепер, коли війна випробовує нашу міць, театр стає не лише храмом мистецтва, а й форпостом духовності та єднання. Наші актори, режисери, глядачі – це єдиний організм, який творить історію, дарує надію та вірить у перемогу.

Незважаючи на жахливі події, ви, шановні працівники театрального мистецтва, зберегли вірність своїй справі та продовжуєте нести людям світло таланту, дарувати їм надію та віру в краще майбутнє.

Вдячні усім, хто нині творить культуру нескорених, за кожен виступ у бомбосховищі, військовій частині чи шпиталі. Особлива повага театральним діячам, які взяли до рук зброю і мужньо боронять рідну землю в лавах Збройних сил України, а також тим, хто відмовився співпрацювати з окупантом навіть попри загрозу життю.

Нехай упродовж багатьох майбутніх років театральне ремесло служить справі зміцнення миру, поширенню високих моральних цінностей в суспільстві, формуванню художнього смаку, збагаченню духовних надбань українського народу.

Бажаємо вам міцного здоров'я, нових яскравих постановок, творчих здобутків, заслуженого визнання, натхнення, а також незмінних глядацьких симпатій у своїй мирній країні!

Війна випробовує нас по-різному, але ми об'єднані спільною мрією про Перемогу!

З нетерпінням чекаємо на зустріч із вами на театральній сцені Донеччини!

Зі святом!
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: