27 березня 2024   13:36   391

З менеджера у гірничі майстри: історія працевлаштування Елліни зі Слов'янська

З менеджера у гірничі майстри: історія працевлаштування Елліни зі Слов'янська
Ринок праці в Україні поступово переорієнтовується на залучення жінок у професії, які ментально вважаються чоловічими.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Одним з прикладів того, що жінки можуть бути успішними в будь-якій професії, є історія працевлаштування Елліни зі Слов’янська.

Ця молода жінка довгий час працювала на заводі. За освітою інженер-технолог, вона спробувала себе і в торгівлі та працювала менеджером. Однак після повномасштабного вторгнення була звільнена та звернулася до центру зайнятості.

З урахуванням побажань безробітної фахівці розширили межі пошуку роботи по всій області. До того ж звернули увагу пошукачки на вакансії, які гарантували стабільну зайнятість та достатній рівень оплати праці, але традиційно вважались суто чоловічими – інженерні працівники в шахті «Алмазна» у м. Добропілля. Спочатку Елліна вагалася. Вона ніколи не думала, що буде працювати в шахті. Але потім вирішила спробувати.

Рекрутери центру зайнятості зв’язались з роботодавцем та організували співбесіду. Елліну вразили умови праці на шахті "Алмазна". Вона побачила, що це сучасне підприємство, де дбають про безпеку та комфорт своїх працівників.

Жінка успішно пройшла стажування на посаді гірничого майстра та отримала роботу. Елліна рада, що зважилася на цей крок. Молодій жінці подобається нова робота, вона відчуває себе потрібною та компетентною.

Приклад Елліни - це заклик до дії для всіх жінок, які хочуть змінити своє життя та знайти роботу, яка буде їм до душі.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: