28 березня 2024   17:38   458

Рятувальники передали пожежну техніку для одного з лісгоспів Донеччини

Рятувальники передали пожежну техніку для одного з лісгоспів Донеччини
Державне підприємство “Лиманське лісове господарство” отримало пожежно-рятувальну техніку від ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

У заході взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко, начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олег Самсоненко, заступник начальника південно-східного управління лісового господарства Віктор Стороженко та представники Державного підприємства “Лиманське лісове господарство”.

Під час заходу Головним управлінням ДСНС України у Донецькій області було передано 3 пожежні автоцистерни, які для гасіння пожеж можуть використовувати воду та повітряно-механічну піну. Машини обладнані потужними насосами та за потреби можуть використовувати воду з будь-яких джерел.

"Ця техніка наразі дуже важлива для області, адже попереду нас чекає літній період, під час якого часто трапляються лісові пожежі. На жаль, через вторгнення росії величезні території лісових угідь знищені, тому ми маємо зберегти те, що залишилось та поступово відновлювати втрачене. Надійна та потужна техніка дозволить швидко усувати осередки займань та не допустити нищення наших лісів. Дякую рятувальникам за турботу допомогу у такий складний час", - наголосив Ігор Бойко.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: