28 березня 2024   17:40   511

Послуги служби зайнятості мешканцям Святогірської громади

Послуги служби зайнятості мешканцям Святогірської громади
28 березня фахівці Слов’янського міського центру зайнятості провели виїзний захід для мешканців Святогірської громади.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

До спільного заходу з надання соціальних послуг жителям сіл Маяки, Сидорове та Пришиб долучилися представники Святогірської міської військової адміністрації та відділу соціального захисту населення Святогірської міської ради.

Фахівці центру зайнятості проінформували місцевих жителів про послуги з працевлаштування, професійного навчання, розповіли про можливості отримання гранту на відкриття власної справи, навчання за ваучером, долучення до суспільно корисних робіт тощо. Четверо мешканців виявили бажання підвищити кваліфікацію у ЦПТО ДСЗ.

Бажаючі знайти або змінити роботу отримали допомогу фахівців у складанні резюме, презентації себе роботодавцю, завдяки практичним вправам навчились виявляти свої сильні та слабкі сторони, дізнались про Єдиний портал вакансій та чат-бот у Telegram Донецького обласного центру зайнятості. Відвідувачам були запропоновані актуальні вакансії. Для зацікавлених у дистанційній роботі організували онлайн-співбесіду з роботодавцем. Троє селян отримали направлення на працевлаштування, ще семеро у квітні долучаться до суспільно корисних робіт.

Під час виїзного заходу директорка Слов’янського міського центру зайнятості Ольга Рибальченко поспілкувалась з представником Святогірської міської військової адміністрації Сергієм Біликом та директоркою відділу соціального захисту населення Святогірської міської ради Вірою Медведєвою. Обговорювались питання співпраці органів місцевої влади та служби зайнятості для надання допомоги у відновленні місцевого бізнесу, створенні нових робочих місць.

Підприємцям, які мають намір відновити свій бізнес, а також іншим зацікавленим у започаткуванні власної справи мешканцям були надані консультації стосовно складання бізнес-плану для участі у проєкті єРобота.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: