3 квітня 2024   19:10   647

У Краматорську ремонтуватимуть дороги в старостинських округах

У Краматорську ремонтуватимуть дороги в старостинських округах
Олександр Гончаренко, начальник Краматорської міської військової адміністрації провів оперативну нараду зі старостами та керівництвом відділу з питань децентралізації нашої громади.

Про це інформує Краматорська міська рада

Якісна логістика та безпека дорожнього руху багато в чому залежить від стану доріг. Також від цього залежить збереженість громадського транспорту, іншої комунальної техніки, можливість служб екстреного реагування вчасно прибути за викликом. Враховуючи всі ці фактори у нашій громаді працюють над підтримкою належного стану доріг.

У цьому році спеціалісти управління житлово-комунального господарства, як і раніше, виконали обстеження доріг старостинських округів. До процесу планування залучили також і старост округів, адже ті першими отримують звернення від мешканців і можуть бути гарними порадниками у встановленні пріоритетних ділянок для ремонту.

Також під час наради Олександр Гончаренко нагадав старостам, що навесні треба вчасно починати боротьбу з амброзією, аби та, надалі, не створювали несприятливих умов для мешканців старостатів.

Обговорили зі старостами процес видачі різних видів гуманітарної допомоги. Завершився XIII етап і розпочато реєстрацію на XIV етап видачі гуманітарної допомоги від Гуманітарного штабу міської ради та його партнерів. Родини із дітьми, які мешкають на території старостинських округів нашої громади, отримали посадковий матеріал, а щочетверга мешканці можуть отримати хліб безплатно.

Традиційно навесні тривають роботи з впорядкування території округів — співробітники комунальних служб міста розчищають від порослі дерев лісосмуги, ліквідовують стихійні звалища, приводять до ладу дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту.

До робіт з благоустрою закликають і мешканців селищ — старости нагадують людям про необхідність підтримки у належному стані прибудинкових територій, особливий наголос роблять на необхідності вчасної обрізки дерев, які ростуть поблизу із лініями електропередач.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: