10 квітня 2024   17:21   1374

Служба зайнятості допомагає переселенцям знайти бажану роботу

Служба зайнятості допомагає переселенцям знайти бажану роботу
Сприяння зайнятості та адаптації до нових умов життя внутрішньо переміщених осіб залишається одним з головних завдань служби зайнятості Донеччини.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Ця історія працевлаштування Яни, молодої дівчини з Краматорська, яка переїхала до Покровська через війну. На новому місті вона активно шукала роботу та звернулась до центру зайнятості.

Пошукачка мала високий рівень мотивації та бажання отримувати стабільний заробіток. Фахівці запропонували пройти стажування на посаді кухаря в кафе, власником якого є місцевий підприємець Богдан Дорофєєв.

Яна з радістю взялася за нову справу. Вона швидко вчилася, відповідально ставилася до виконання обов’язків та вкладала в свою роботу душу. Майже з перших днів стажування роботодавець побачив, що саме такий працівник потрібен в його дружню команду.

За результатами випробування Яна була офіційно працевлаштована. Вона з радістю готує смачні страви для відвідувачів, адже вважає, що кухар не просто готує їжу, а дарує людям гарний настрій і задоволення.

Роботодавець також задоволений новою співробітницею. Він не лише отримав кваліфікованого кухаря, але й скористався правом на отримання компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

Завдяки працьовитості, цілеспрямованості та сприянню служби зайнятості знайти роботу до душі можна навіть у непростих життєвих обставинах.

Звертайтеся, наші фахівці https://t1p.de/2u2np завжди готові допомогти вам у пошуках роботи та підборі необхідних працівників.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: