13 квітня 2024   11:39   472

Служба зайнятості – надійний партнер у пошуку роботи

Служба зайнятості – надійний партнер у пошуку роботи
Завдяки власній наполегливості та підтримці служби зайнятості можна знайти нову роботу та розпочати новий етап у своєму житті.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Це доводить історія працевлаштування Вікторії Старовойтової, мешканки міста Слов’янськ.

Маючи вищу економічну освіту та досвід роботи бухгалтером, жінка також розвивала власний бізнес. Проте через певні причини вона змушена була припинити цю діяльність та шукати нову роботу.

Звернувшись до Слов'янського міського центру зайнятості, Вікторія отримала допомогу від кар'єрного радника. Разом був складений індивідуальний план пошуку роботи з урахуванням досвіду, знань та навичок Вікторії.

Перебуваючи на обліку, безробітна активно брала участь у тренінгах з техніки пошуку роботи, оновила знання, набула нових навичок та підвищила свою впевненість.

Під час пошуку роботи Вікторія розглядала різні варіанти працевлаштування. Її зацікавила вакансія на посаду бухгалтера в комунальному підприємстві «Словміськводоканал».

Після успішного проходження співбесіди роботодавець запропонував Вікторії пройти стажування на робочому місці. Вікторія проявила себе як відповідальний, компетентний та працьовитий фахівець.

Невдовзі після закінчення стажування Вікторія була працевлаштована на посаду бухгалтера в «Словміськводоканал».

Служба зайнятості завжди готова допомогти у пошуках роботи та підборі необхідних працівників. Звертайтеся до наших фахівців: https://t1p.de/2u2np

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, телефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості за номером: 0-800-33-61-67.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: