18 квітня 2024   14:17   504

У Краматорську відремонтують чотири укриття за понад 5,2 млн грн

У Краматорську відремонтують чотири укриття за понад 5,2 млн грн
Що відомо про підрядника та які строки.

У 2024 році проведуть капітальний ремонт ще чотирьох укриттів у Краматорську. Відновлюватиме їх один підрядник, з яким регулярно співпрацюють адміністрації Донеччини. Загальна вартість таких робіт становитиме понад 5 мільйонів 200 тисяч гривень з міського бюджету, - пише "Вільне Радіо".

Закупівлі проводили без використання електронної системи. Управління капітального будівництва та перспективного розвитку Краматорської міськради уклало чотири різні договори з підрядником ТОВ “ДОРКРАФТ”. Відомо, що підприємство зареєстроване в Торецьку та має статутний капітал у 10 тисяч гривень.

Загальна сума капітального ремонту чотирьох укриттів склала 5 мільйонів 251 тисячу 544 гривень. За ці гроші захисні споруди у Краматорську мають відремонтувати до 5 серпня 2024 року.

Зазначимо, якщо об’єкти закупівлі знаходяться за різними адресами, то на них укладають окремі договори. Втім, у закупівлі не вказали адреси цих укриттів, тому це може стати приводом для перевірки Держаудитслужби, яка може визнати цей лот неправомірним.

Основний вид діяльності компанії — електромонтажні роботи, але серед іншого є й будівельно-монтажні роботи.

Послугами ТОВ “ДОРКРАФТ” активно користуються державні структури Донеччини, серед них найбільше лотів компанія вигравала у Головного управління Пенсійного фонду Донецької області — 7 тендерів. Сумарна вартість усіх завершених договорів становить близько 8,2 мільйона гривень.

У 2024 році загальна вартість виграних лотів фірми склала понад 5,4 мільйона гривень, втім, дохід від них вона не отримає до завершення виконання договорів.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: