21 квітня 2024   19:07   571

У Зеленського назвали єдину можливу стратегію виходу з війни

У Зеленського назвали єдину можливу стратегію виходу з війни
Єдиний можливий вихід з війни РФ проти України - це виведення російських військ з української суверенної території.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка на сторінці у Twitter.

За словами Подоляка, коли впливові світові персони, зокрема Ілон Маск, говорять про "відсутність стратегії виходу з російсько-українського конфлікту", то це свідчить про дефіцит "елементарної логіки" в сучасному світі.

"Бо реалістична, об'єктивна "стратегія виходу" кричуще проста. РФ беззастережно залишає чужу суверенну територію і гаряча фаза війни негайно закінчується... Що в цьому складного? Яку ще стратегію виходу слід шукати/обговорювати? І чи можна побудувати щось справедливе на несправедливості", - наголосив представник ОП.

Формула миру України

Нагадаємо, Україна розробила власну формулу миру, яка була підтримана Генеральною асамблеєю ООН. Формула складається з 10 пунктів, які охоплюють різні сфери, пов'язані з безпекою та справедливим завершенням війни.

Цього літа у Швейцарії відбудеться установчий саміт щодо формули миру. На ньому лідери десятків держав світу обговорять шляхи реалізації формули миру.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: