3 травня 2024   08:54   202

Нові тренди в моді: туфлі Мері Джейн підкорюють світ

У 2024 році набирає популярності стиль Old Money.

І саме через це туфлі Мері Джейн повертаються в моду з 1900 року. Вони є взірцем класичного дизайну жіночого взуття, що вже понад 100 років не втрачає своєї актуальності.

Нові тренди в моді: туфлі Мері Джейн підкорюють світ

Особливості туфель Мері Джейн

Що робить туфлі Мері Джейн такими особливими? По-перше, елегантність та витонченість, а також такі деталі:

  • застібка на липучці або кнопка навколо щиколотки;
  • низький каблук;
  • круглий носок.

По-друге, зручність. Завдяки своєму дизайну та формі туфлі легко можна носити протягом тривалого часу — і це не буде спричиняти дискомфорту. Багато моделей також оснащені м'якою устілкою, що забезпечує додатковий комфорт під час ходьби.

Не можна забувати про широкий вибір туфель Мері Джейн, що пропонують виробники. Їх виготовляють із:

  • натуральної шкіри;
  • замші;
  • текстилю;
  • інших штучних матеріалів.

Колірна палітра теж дуже різноманітна. Ви можете підібрати собі моделі в класичних чорних і коричневих відтінках, або ж вибрати яскраві й насичені кольори. Таке різноманіття дає змогу кожній жінці знайти свій ідеальний варіант взуття.

Нові тренди в моді: туфлі Мері Джейн підкорюють світ

З чим можна носити туфлі Мері Джейн?

Туфлі Мері Джейн — це практичне взуття, яке можна поєднувати з різними речами для створення унікальних образів. Ось деякі з найпопулярніших комбінацій:

  1. Сукні та спідниці. Туфлі чудово гармонують із вечірніми сукнями, офісними костюмами, а також із легкими повсякденними спідницями. Саме із таким вбранням найчастіше й комбінують це взуття, особливо із класичним одягом.
  2. Штани та джинси. За такого поєднання туфлі додають нотку елегантності й жіночності образу, будь-то класичні чи завужені до низу джинси або штани в стилі «чинос».
  3. Літні шорти. Така комбінація може створити прекрасний літній лук, що буде виглядати елегантно і зручно.
  4. Жакети та блузи. Також дуже часте поєднання, у якому дуже доречними будуть і класичні спідниці. Таке тріо допомагає створити класичний офісний наряд, що буде гармонійно поєднуватися між собою.
  5. Аксесуари. Щоби підкреслити класичний стиль туфель Мері Джейн можна поекспериментувати з різними аксесуарами. Коштовні браслети, сережки й кольє в мінімалістичному стилі додадуть образу оформленого та завершеного виду.

Це взуття дуже універсальне й може поєднуватись із багатьма речами, що дає змогу створювати безліч стильних образів для різних ситуацій.

Туфлі Мері Джейн — не просто взуття, це символ стилю, елегантності та жіночності. Вони підкреслюють індивідуальність і гармонію образу, додаючи нотку витонченості в будь-якій ситуації. Такі туфлі залишаються важливою частиною гардероба кожної сучасної жінки, яка цінує якість, стиль і комфорт.

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: