14 травня 2024   19:57   194

Сумська ОВА про заяву Буданова щодо планів росіян: Ситуація контрольована

Сумська ОВА про заяву Буданова щодо планів росіян: Ситуація контрольована
В Сумській ОВА відреагували на заяву керівника ГУР МОУ Кирила Буданова щодо наступу росіян на Сумщину, запевняють, що ситуація контрольована.

Про це повідомили у телеграмі Сумської ОВА, передає Цензор.НЕТ.

"Сумська ОВА отримує інформацію з усіх можливих джерел про ситуацію в прикордонні на лінії зіткнення. Ми (в режимі - ред.) 24/7 комунікуємо із військовим командуванням (формувань Сил оборони в регіоні - ред.), до нас доводиться повна інформація. Враховуючи її, ми приймаємо відповідні рішення для захисту нашого населення. Як приклад - це оголошення евакуації цивільного населення із Білопільської громади. Це рекомендували зробити військові", - повідомив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Артюх також запевнив, що станом на зараз ситуація в регіоні контрольована.

"Щоб люди безпечніше відчували себе, завершуємо будівництво фортифікаційних споруд. Зараз йдуть роботи на третьому рубежі оборони. Працює велика кількість будівельних організацій, тож роботи на стадії завершення", - додав він.

Нагадаємо раніше на Сумщині додатково оголосили евакуацію цивільних із прикордонних із Росією міст Білопілля та Ворожба. Раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що атаки росіян у Харківській області триватимуть ще три-чотири дні, після чого війська РФ, як очікується, "зроблять рішучий наступ у напрямку Сум" і області.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: