17 травня 2024   08:43   259

Данська євродепутатка Мельхіор закликає НАТО допомогти Україні перемогти: "Вся територія, включно з Кримом"

Данська євродепутатка Мельхіор закликає НАТО допомогти Україні перемогти: "Вся територія, включно з Кримом"
Україна має повернути під контроль усі свої території, включно з півостровом Крим, який перебуває в окупації понад 10 років.

А країни НАТО мають посприяти перемозі України.

Про це в коментарі Guildhall заявила депутатка Європейського парламенту від Данії, членкиня комітету з правових питань Карен Мельхіор, інформує Цензор.НЕТ.

"Я не впевнена, що була якась декларація країн НАТО, в якій у правильних висловах говориться про те, що метою (Північноатлантичного альянсу — ред.) є перемога України, і, де було визначення української перемоги. Україна має сама вирішувати, що таке перемога", — заявила євродепутатка.

"Для мене перемога України — це повернення контролю над своїми територіями, включно з Кримом. Крим перебуває під окупацією вже понад 10 років, і це жахливо для українців, які там живуть — бути під окупацією так довго. Ми повинні підтримати перемогу України", — підсумувала данська політикиня.

Зазначимо, що колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес заявив, що провідні країни Заходу на сьогоднішній день не намагаються допомогти Україні перемогти Росію, що має змінитися. Захід має оголосити своєю стратегічною метою перемогу України.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: