20 травня 2024   12:36   228

Дніпро передало Силам оборони майже тисячу дронів та квадроцикли, - Філатов

Дніпро передало Силам оборони майже тисячу дронів та квадроцикли, - Філатов
Цього тижня Дніпро доправив на Харківський напрямок та схід близько тисячі дронів та квадроцикли.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.

"Чергова і дуже потужна партія допомоги нашим військовим. Це майже тисяча дронів. Серед них майже 900 - FPV, і решта - "мавіки". І також 85 квадроциклів, які ми надаємо нашим Силам оборони під чергове замовлення від хлопців. Зараз, у час, коли ситуація на фронті дуже загострилась, усе це поїде на Харківський напрямок та на схід", - зазначив мер Дніпра Борис Філатов.

Він також наголосив, що місто і надалі допомагатиме Збройним силам України.

Наступ на Харківську область

З початку травня у Харківській області спостерігається активізація російських військ. Окупанти розпочали наступні дії, зосередивши зусилля на захопленні прикордонного міста Вовчанськ та просуванні у бік Харкова.

Генштаб ЗСУ України повідомляє, що російська армія веде активні бої з метою потіснити українських захисників поблизу населених пунктів Вовчанськ, Станиця та Липці.

За словами президента України Володимира Зеленського, цей наступ з боку РФ має виключно пропагандистський характер. Керівництво країни-агресора прагне продемонструвати Заходу, що Москва нібито зберігає контроль над ходом війни в Україні.

Зеленський підкреслив, що подібні дії окупантів спрямовані на те, щоб вплинути на лідерів західних країн та змусити їх піти на певні поступки.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: