23 травня 2024   20:33   483

У Краматорську реалізується програма суспільно-корисних робіт

У Краматорську реалізується програма суспільно-корисних робіт
Олександр Гончаренко, начальник Краматорської міської військової адміністрації провів зустріч зі старостами та керівництвом відділу з питань децентралізації КМР.

Про це інформує Краматорська міська рада

Краматорський міський центр зайнятості реалізує програму працевлаштування безробітних на суспільно-корисних роботах.

Ця програма дозволяє, зокрема, суттєво посилити бригади комунальників, які обслуговують старостинські округи нашої громади.

Так, для роботи на території селищ набирають осіб переважно з числа жителів цих населених пунктів. Тож мешканці можуть наводити лад та підтримувати порядок у власному селищі.

Координацію робіт здійснюють старости у взаємодії з комунальними підприємствами міста та управлінням житлово-комунального господарства Краматорської міської ради.

Старости, у взаємодії з Гуманітарним Штабом КМР продовжують надавати допомогу мешканцям селищ громади, завершується довидача наборів у межах 14 етапу, триває реєстрація на 15 етап видачі гумдопомоги — https://krm.gov.ua/gumanitarnyj-shtab/.

Також мешканці старостатів, переважно з числа вразливих категорій, отримують від благодійників допомогу у вигляді хліба та бутельованої води.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: