24 травня 2024   16:47   992

Тепер жителям Краматорська не треба їхати в іншу область, щоб зробити паспорт у вигляді картки або закордонний паспорт

Тепер жителям Краматорська не треба їхати в іншу область, щоб зробити паспорт у вигляді картки або закордонний паспорт
Достатньо буде відвідати сусіднє місто.

Міграційна служба Донецької області повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, що Слов’янський відділ ГУДМС у Донецькій області відновив адмінпослуги з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки та закордонного паспорта.

На сьогодні Слов’янський відділ надає адміністративні послуги суб’єктам звернення з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-карти та паспорта громадянина України для виїзду за кордон через реєстрацію фізичних осіб за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга».

Наразі запис через офіційний веб-сайт ДМС України до зазначених підрозділів доступний на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 00 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів).

Для перегляду власних талонів щодо запису в електронну чергу, здійснення онлайн-оплати послуг та друку оплачених квитанцій використовуйте посилання «Мої талони».

Записатися до електронної черги можливо на офіційному веб-сайті ДМС України за таким алгоритмом:

- для цього потрібно зайти у розділ електронний сервіс «Електронна черга»,

- далі необхідно обрати спосіб реєстрації в електронну чергу (через Телеграм або за номером телефону). Важливо! Необхідно вводити свій чинний номер телефону, оскільки під час реєстрації Ви отримаєте SMS – підтвердження,

- після введення номера телефону сервіс пропонує Вам обрати регіон (Донецька область),

- після вибору регіону сервіс пропонує обрати конкретний підрозділ (Слов’янський відділ).

- далі необхідно поставити «відмітку» у полі «я не робот», та натиснути на картинку «Паспорт громадянина України для виїзду за кордон» або «Паспорт громадянина України у вигляді картки».

Після того, як ви виконаєте ці дії, на екрані з’явиться відповідний підрозділ та можливий час для запису на прийом.

Коли обираємо підрозділ та час для прийому, перед нами з’являється форма для введення даних.

Важливо! Дані людини, яка записується на прийом, мають бути введені правильно. Після заповнення запропонованої форми, вам надійде SMS повідомлення з інформацією про реєстрацію.

Звертаємо увагу на те, що система електронної черги функціонує централізовано в автоматизованому режимі, і працівники територіальних підрозділів ДМС України, зокрема Слов’янський відділ, не має технічної можливості впливати на її роботу.

Звертаємо увагу! Під час повітряної тривоги надання адміністративних послуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких! Прохання до громадян уникати скупчення людей та перебувати в укриттях під час повітряної тривоги.

Слов’янський відділ Державної міграційної служби надає безкоштовні адміністративні послуги місцевим мешканцям у вівторок, середу, четвер та п’ятницю з 09:00 до 17:00, а в суботу – з 09:00 до 15:45. Вихідні – неділя та понеділок.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном гарячої лінії ГУ ДМС у Донецькій області: (095) 538-57-03.


За даними з інтернету, адреса Слов'янського відділу Державної міграційної служби України така:
- вулиця Університетська, 58, Слов'янськ.
KramatorskPost
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: