25 травня 2024   16:11   1202

Лиманщина у вогні

Лиманщина у вогні
Рятувальники ліквідовують наслідки обстрілів.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області, 24 травня ворог завдав удару по селу Рубці Краматорського району, внаслідок чого виникла пожежа на території підприємства. На місце події прибули рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння адміністративної будівлі, ангару та автомобілів. Надзвичайники ліквідували загоряння на площі 81 кв. м.

Водночас ворог обстріляв околиці міста Лиман Краматорського району, внаслідок чого виникла низова пожежа у лісовому масиві поблизу міста. На місці події працюють рятувальники та працівники лісництва. Вогнеборці локалізували пожежу на площі 45 га. На даний час триває ліквідація пожежі, проводиться постійний моніторинг ситуації.

Того ж дня рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння у лісі поблизу м. Лиман, яка виникла внаслідок ворожого обстрілу. Вогнем знищено 4 га лісової підстилки.

24 травня о 23:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території двох приватних домоволодінь у селищі Ярова Краматорського району. На місце події прибули рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини, які встановили, що відбувається горіння 3 господарчих споруд на території приватного домоволодіння та житловий будинок на території іншого домогосподарства. Надзвичайники о 01:43 ліквідували загоряння на площі 49 кв. м.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: