26 травня 2009   20:49   2779

Гральний бізнес на Донеччині - під пильним контролем

Діяльність гральних закладів тимчасово призупинено, у сфері азартного бізнесу тривають перевірки із залученням представників та фахівців контролюючих органів, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області .

Правоохоронцями розпочато профілактичний огляд гральних салонів Донеччини. Це відпрацювання спрямоване на декриміналізацію сфери грального бізнесу та припинення незаконної діяльності азартних закладів на території Донецької області.

- Особливу увагу міліція приділяє законності використання приміщень, в яких розташовані гральні салони, наявності й відповідності документів, відповідності вимогам протипожежної безпеки і так далі, – коментує Валерій Краснухін, начальник відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Донецькій області. - Територіальним органам внутрішніх справ доручено взяти на особовий контроль розгляд судами протоколів про адміністративні правопорушення у сфері грального бізнесу, а також досудове слідство і розгляд кримінальних справ даної категорії в судах та розгляд складених працівниками міліції матеріалів в інших державних органах”.

Згідно наявних зведень в регіоні розташовано 1165 місць проведення азартних ігор. Суб’єктам господарювання видано 7927 торгівельних патентів (7786 – на гральні автомати, 38 – казино, 103 – букмекерські контори).

На органи внутрішніх справ покладене завдання забезпечити охорону громадського порядку під час проведення перевірок членами комісій у складі представників державних контролюючих органів.

Розпорядженням ГУМВС області створено штаб, робочу групу, поставлені завдання щодо проведення відповідних заходів, а також припинення діяльності гральних салонів, що діють без будь-яких документів на право зайняття цим видом підприємницької діяльності.

13 травня цього року працівниками апарату УДСБЕЗ здійснені відрядження до ОВС, де проведені наради з керівниками міськрайорганів з питань проведення заходів.

За наявною інформацією комісії приступили до роботи. До теперішнього часу порушень громадського порядку не допущено.

Додатково працівниками ДСБЕЗ викрито 15 правопорушень, що стосуються діяльності гральних закладів, за якими складено 14 протоколів за ст. 164 ч. 1 КУпАП (порушення порядку зайняття господарською діяльністю).
Призупинене використання 131 одиниці грального обладнання. Перевірка триває.

Від Kramatorsk.INFO:

Або не вір очам своїм, або більшість ігрових залів в Краматорську благополучно працюють...
"Kramatorsk.INFO"
Коментарі читачів
  • Россия андрей 27 травня 2009   06:58

    Мабуто тому й процюють що дуже добрий нагляд правоохоронців. Тоб то кришування ціх закладів працівниками УДСБЕЗ. Вони що незнають про існування в колишній Чарочці на Критому ринку гральних автоматів. Знають але гроші роблять свою справу...

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: