ПР и КПУ втекли з залу - казуть в знак протеста. Ну й грець з ними.
Отакі баклажани завжди - є тільки дві думки - моя і неправильно; якщо не у більшості то купить більшість, якщо ні - втекти?
Ой, как же мне это нравится - когда Юля в зале отсутствовала это называлось "мужечтвенная борьба", а у всех остальных это трусость....
А що, я сказав що це з трусості? Ні, то не від трусості вони в текли, а від шоку. А як же так, помаранчі не пересварилися, одностайно проголосували за Яценюка. ПР не змогли одразу усвідомити, що вони проглали перше голосування. Сьогодні вони вже оговталися, завтра прийдуть в Раду. Якщо і Юльку оберуть прем'єром також одностайно, ПР знову втече з Ради хоча б на 1 день - щоб оговтатись від повільної втрати впливу.
PS: Попередній мій пост був у відпровидь на ітерику ПРців : Помаранчеві нездатні, в них нічого не вийде, 2005 рік їх нічому не навчив ... и т.і. На що я раніше казав: Прогрес є, у 2005 коаліція протрималась декілька часів, у 2007 - вже декілька днів. Будуть дотримуватися угод між собою - коаліція буде сталою. Так що ДАЛІ БУДЕ ...