А у ваших фільмах все так примітивно. Світ складніший.
Вобщем вы не смотрели ничего.. жаль.
SF*FLASH не маю наміру переконувати вас що я "зразковий учень", бо не маю бажання розглятати кожну тезу фільмів.
Не ви один постачаєте фільми, а під вибори Буша (минулі) на таке кіно прям мода виникла .
Жанр давно відпрацьований. Не знаю, чи застали ви книжки: "ЦРУ против СССР", " Кто же убил Джона Кеннеді", "В країні кам'яних джунглів", "Сумерки "бизнесонии"", "Горячий пепел", я зараз всі і не згадаю.
Не сказати щоб все там написане було не правда, але час минає, багато чого змінюється, СРСР розпався не так, як "планувало" ЦРУ, в Афгані тепер американці і світ не перевернувся, ті хто жахав нас американським капіталізмом щасливо живуть в США. Останній кому я ще якось вірив був Карамурза.
Розслабтесь
Почитайте краще В. Савченко "Должность во вселенной", філософська сторона книги дає відповідь на багато питань, Масштаб проблем змінюється. Я тут на форумі її вже цитував. Ще є непоганий твір А Азімова "Основание" (The Fondation) іноді перекладають як "Академія". Фантастика, але з натяком.
Ніхто не заперечує проти того, що періодично у когось виникає бажання контролювати світ, але саме тому, що бажаючих контролювати багато, реалізувати цю ідею не вдається. Так як нічого не вийшло з ідеєю світової революції.
на останок кілька цитаток
Демократія не утворює диктаторів, а сама утворюється претендентами на диктаторські повноваження.
Дві відміни національної пихи: західні нації пишаються з своїх лихих прикмет, а східні – з своїх уявних.
Події та обставини скрізь пристосовуються до характеру людини, з якою мають справу.
Інтелектуально люди діляться в основному на дві катеґорії: ті, що від злості розумнішають, і ті, що від злості дуріють.
Державин Володимир (1899 – 1964), філософ, перекладач, літературознавець