Форум Краматорска

  • 20 Февраль 2018, 09:43:24
  • Добро пожаловать, Гость
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Новости:

Автор Тема: Есперимент: видалив російську раскладку клавіатури +)  (Прочитано 5695 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

11 Июль 2008, 11:08:54
Прочитано 5695 раз
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
Запарило між ТРЬОМА мовами переключатись... Ніякої "ненависті" до російською тут нема, але англійську видалити не можу - зрозуміло, українська - потрібна для роботи. Єдиним кандидатом на видалення залишилась "раскладка Толстого і Чєхова.." =(
Подивимось, чи буде мені це заважати і чи зможу я обійтись без "мАгучєго"...
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

Форум Краматорска



11 Июль 2008, 11:13:57
Ответ #1
Оффлайн

ArtD


Оффлайн ArtD

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 8956
  • Страна: 00
  • Карма: +135/-43
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 8
    • Мужской
    • Просмотр профиля
ги.. а якщо доведеться правити вже набраний текст російською?...
А правда вещь хорошая, да только позабытая

11 Июль 2008, 11:16:30
Ответ #2
Оффлайн

горобець


Оффлайн горобець

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 8483
  • Карма: +158/-12
  • Спасибо
  • Сказал: 8
  • Получил: 102
  • свободу попугаям!
    • Мужской
    • Просмотр профиля
радикализмЪ  :D
пунто-свитчер установить не пробовал?  :lol:
аматор птацтва

11 Июль 2008, 11:18:57
Ответ #3
Оффлайн

ArtD


Оффлайн ArtD

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 8956
  • Страна: 00
  • Карма: +135/-43
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 8
    • Мужской
    • Просмотр профиля
нах той пунто-світчер! Позавчора точно не пам"ятаю яке слово на укр. набирав... мля! так і не набрав :о)), довелося набрати рос., а потім необхідні букви виправити...
Чи там можно встановлювати щоб не автоматично переключалося?
А правда вещь хорошая, да только позабытая

11 Июль 2008, 11:22:24
Ответ #4
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
пробовал. Років з п*ять вже стоїть, з першої до передостанньої версії - бо остання під Вісту і по-дурному інколи спрацьовує.
І шо? Раскладки-то все рівно ТРИ, тим більше, шо ПС виправляє тільки англ-рус, і навпаки. Рус-укр - ні, англ-укр - теж ні..

При чому радікалізм? Кажу ш, насточортіло невдобство... От, експерементую +)

Цитировать
Чи там можно встановлювати щоб не автоматично переключалося?
там тре декілька слів повбивати в "виключення". Тоді воно його не виправляє.. наприклад "лише", дуже багато слів на "з", "кшталт", і ще там інші...

***
ги.. а якщо доведеться правити вже набраний текст російською?...
по-перше, її і включити назад недовго +)
а по-друге, я тексти зазвичай не правлю +))))
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

11 Июль 2008, 11:24:41
Ответ #5
Оффлайн

ArtD


Оффлайн ArtD

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 8956
  • Страна: 00
  • Карма: +135/-43
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 8
    • Мужской
    • Просмотр профиля
ну якщо на власному компі, то можно підлаштувати під себе той пунто...
А я на чужому набирав... ну і нав"язлива ж гидота ;о)))
Отправленный на: Июля 11, 2008, 09:24:17
Тре перенести цю тему в Компи :о)
А правда вещь хорошая, да только позабытая

11 Июль 2008, 13:51:41
Ответ #6
Оффлайн

River Horse


Оффлайн River Horse

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 14140
  • Карма: +1/-0
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 0
    • Мужской
    • Просмотр профиля
Тю, тоже мне эксперимент... Ты вот попробуй русский из своего разговорного исключить :D

11 Июль 2008, 13:55:25
Ответ #7
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
навіщо?
я, навпаки, намагаюсь опанувати як наймога більше мов... хоча б на рівні фраз... Чому я маю якусь "виключати"?


***
до речі, пів-дня - польот нормальний +)
обозначилась проблема - пунто світчер не діє, автоматично не переключає і не транслює =(
ніхто не знає українську программу, аналогічну пунто?
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

11 Июль 2008, 14:02:03
Ответ #8
Оффлайн

buratinosss


Оффлайн buratinosss

  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 6724
  • Страна: 00
  • Карма: +305/-113
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 5
    • Просмотр профиля
???
пунто???
не знаком, а что ето за... ?

юзаю translit.ru, там какие хош языки есть, хоть китайским пиши... -)))
правда есть минус, нужно делать copy и paste
enjoy the silence...

11 Июль 2008, 14:09:25
Ответ #9
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
Цитировать


 


--------------------------------------------------------------------------------

Программа Punto Switcher предназначена для автоматического переключения раскладки клавиатуры. Иногда Вы забываете переключить раскладку с русской на английскую и получаете, например, «Цштвщцы» вместо «Windows» и, наоборот, не переключив раскладку клавиатуры с английского на русский, Вы получаете «Hjccbz» вместо «Россия». Теперь о переключателе клавиатуры можно просто забыть, переключение будет производиться АВТОМАТИЧЕСКИ!

*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

11 Июль 2008, 15:58:11
Ответ #10
Оффлайн

Quantanamera


Оффлайн Quantanamera

  • Вменяем,
  • ***
  • Постоялец
  • Сообщений: 689
  • Страна: 00
  • Карма: +50/-16
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 0
    • Мужской
    • Просмотр профиля
    • Picasa
При чому радікалізм? Кажу ш, насточортіло невдобство... От, експерементую +)

а чого експерементуєш у темі про політику?
тчк

11 Июль 2008, 16:01:05
Ответ #11
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
а все рівно її сюди пришиють +)
і взнаю я про себе, шо я "русофоб", "націоналіст", "фашист(?) і взагалі омериганській шпійон +))
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

11 Июль 2008, 16:04:36
Ответ #12
Оффлайн

Quantanamera


Оффлайн Quantanamera

  • Вменяем,
  • ***
  • Постоялец
  • Сообщений: 689
  • Страна: 00
  • Карма: +50/-16
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 0
    • Мужской
    • Просмотр профиля
    • Picasa
тчк

11 Июль 2008, 16:08:34
Ответ #13
Оффлайн

AntZ


Оффлайн AntZ

  • سلام عليكم
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 39936
  • Страна: 00
  • Карма: +787/-556
  • Спасибо
  • Сказал: 0
  • Получил: 4
  • Urbi et Orbi
    • Мужской
    • Просмотр профиля
о, бачте +)
дописуєм:
"русофоб", "націоналіст", "фашист(?) і взагалі омериганській шпійон, МАНЬЯК...

Quantanamera , невже важко передбачити, шо словосполучення "видалив російську" в БУДЬ-якому розділі приведе до такого, наприклад:
Тю, тоже мне эксперимент... Ты вот попробуй русский из своего разговорного исключить :D
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

11 Июль 2008, 16:19:16
Ответ #14
Оффлайн

Yarik


Оффлайн Yarik

  • Большой и прожорливый
  • *****
  • Ветеран
  • Сообщений: 12516
  • Страна: ky
  • Карма: +0/-0
  • Спасибо
  • Сказал: 452
  • Получил: 1053
  • Любитель классической музыки
    • Мужской
    • Просмотр профиля
    • VK
короче, Антон Иванович, как всегда провоцирует пипл...

на что?!

а вы подумайте...
Не спрашивай по ком звонит колокол (с)

Форум Краматорска