Форум Краматорська

• 02 Травня 2025, 16:27:23
  • Ласкаво Просимо, Гість
Будь ласка увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти

Новини:

Автор Тема: Россия затеяла энергетическую войну с Украиной  (Прочитано 10268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

22 Серпня 2008, 20:15:53
Відповідь #45

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Країна: 00
  • Дякую
  • Сказав: 0
  • Отримав: 4
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Укр (м)
Цитувати
Россия больше продаёт электроэнергии чем покупает.
нема питаннь!
Росія - дуже широкая і длинная страна. І загальний баланс може бути і таким, в пользу Росії
АЛЕ
Росія КУПУЄ у України електроенергію. По ітогу. Не по вашому ЗАГАЛЬНОМУ ітогу, а по-нашому. Нашому з вашому. Все дуже просто - поставляєте вугілля, ми виробляємо з нього електроенергію, і продаємо вам. Росія - постачальник сирья, Україна- виробник електроенергії, Росія - покупець електроенергії.
ПЄРЄДЄЛ
чим більше технологічний "Пєрєдєл", тим більш розвинена країна
Україна - на ПЕРШОМУ "пєрєдєлі", Росія - на НУЛЬОВОМУ
Україна отримує газ, робить на ньому метал - маємо ПЕРШИЙ "пєрєдєл"... Метал продається Євросоюзу або Штатам - вони з нього роблять  Мерседеси... ДРУГИЙ пєрєдєл...
Росія купує в Германії Мерседес - ДОДАНА ВАРТІСТЬ залишається в Германії, частково - в Україні
Росії залишається ГНАТИ БІЛЬШЕ сирья, шоб вистачило грошей на покупку чергового мерседеса...
САМА-то вона зробити мерседес НЕ В ЗМОЗІ!!!

Цитувати
Реальным миром правят реальные вещи, миром будет править индустриальный Китай, а не постиндустриальная, утрачивающая технологии Америка.
Китай - промисловий район Америки, як колись була Японія. Світова економіка - є АМЕРИКАНСЬКА економіка, в тому числі і постачальник ресурсів нульового передєлу - Росія. На САМОМУ найнижчому рівні. Газ (Росія)=> метал (Україна)=> Мерседес (Германія).
КРАПКА.
Не визнавати це  є ПОВНЕ нерозуміння ситуації
ЗАРАЗ, як і при савєтах, Росія намагається збудувати шось на кшталт:
Росія (газ)= > Україна (метал) => Росія (ЗБРОЯ)
і Цією зброєю захопити весь Світ, шоб збудувати ще більше зброї, шоб....
шоб ШО???
Росіянє, а НАФІГА вам весь СВІТ????
Він живе собі своїми переживаннями, якось колбаситься... Як на мене, він без ВАС, ординців, якось ОБІЙДЕТЬСЯ...
ШО ви йому намагаєтесь довести і ШО йому нав’язати? свою "вєртікаль власті"? свої ординсько-візантійськ принципи керування?
Світ вже ДАВНО вже це все пройшов... Світ - в 21-му сторіччі, а Росія -в 13-му...
ОПІЗДАЛИ, татари... ПОЇЗД Цивілізації вже давно пішов....
Ви на нього не вспіли..
а в нас ще Є шанс
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

Форум Краматорська

Re: Россия затеяла энергетическую войну с Украиной
« Відповідь #45 : 22 Серпня 2008, 20:15:53 »

22 Серпня 2008, 20:17:17
Відповідь #46

Есть вопрос

Offline Есть вопрос

• Старожил
  • Дякую
  • Отримав: 0
  • Ну что, сынку, помогли тебе твои ляхи?
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
радетели вы наши, защитники, оставили бы нас  с нашим "плохо" в покое, и пребывали бы в своем благолепии. Что вас тянет на соседние территории, желание нас ощастливить, угнетаемых? Какое вам дело есть у нас газ, или мы дровами топим?

Вас лично? Ради бога. Но вы это ещё не вся бывшая УССР. Да собственно это скорее Украина не может отстать от России - зависима она, сильно зависима. Даже эта тема на форуме - " Россия затеяла энергетическую войну с Украиной". Россия ведь всего лишь занимается своей экономикой, своей, а не украинской. И надо же - оказывается что это война :) Укропупизм.

22 Серпня 2008, 20:21:24
Відповідь #47

warm

Offline warm

• Старожил
  • Дякую
  • Отримав: 8
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Лучезарная ink, Российский паспорт никогда не помешает, случаи всякие могут быть, мало ли что, а тут у Вас паспорт Российский, тогда будет всё нормально.

22 Серпня 2008, 20:26:13
Відповідь #48

karLos

Глобал Модератор

Offline karLos

• Хто часнику не їв, той смердіть не буде
  • Ветеран
  • Глобал Модератор
  • Дякую
  • Сказав: 5
  • Отримав: 12
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
"Ми прийшли до вас з миром! Приймiть наше громадянство i з вами все (?) буде гаразд." А далi, "яйкi, кури, партiзана?". От бачиш все це i становиться сумно.
No sé ni la palabra única en el Español

22 Серпня 2008, 20:28:38
Відповідь #49

warm

Offline warm

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
karLos, я её спросил про паспорт потому, что она Русская, только по этой причине, про украинцев речь не идёт.

22 Серпня 2008, 20:30:24
Відповідь #50

ink

Offline ink

• Ветеран
  • Дякую
  • Сказав: 1
  • Отримав: 3
    • Жіноча
    • Перегляд профілю
Лучезарная ink, Российский паспорт никогда не помешает, случаи всякие могут быть, мало ли что, а тут у Вас паспорт Российский, тогда будет всё нормально.
[/quote

мне ваш паспорт и даром  не нужен, имейте лучше вы разные на всякий случай, вдруг пригодится
Мы оставим сей мир таким же глупым и таким же злым, каким мы нашли его при своем появлении.

22 Серпня 2008, 20:32:13
Відповідь #51

karLos

Глобал Модератор

Offline karLos

• Ветеран
  • Глобал Модератор
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Нє, а я шо :) Я так просто... Там, в ЮО теж всі стали громадянами росії... А як поглянеш - так все такі "рускіє" :) :) :) І з бородами :)

22 Серпня 2008, 20:33:30
Відповідь #52

buratinosss

Offline buratinosss

• Ветеран
  • Країна: 00
  • Дякую
  • Отримав: 5
    • Перегляд профілю
А як поглянеш - так все такі "рускіє" :) :) :) І з бородами :)

"бояре"... -)))
enjoy the silence...

22 Серпня 2008, 20:37:04
Відповідь #53

warm

Offline warm

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
ink, если я Вас чем обидел своими вопросами то извините, я же как лучше хотел.

22 Серпня 2008, 20:38:39
Відповідь #54

Есть вопрос

Offline Есть вопрос

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Укр (м)
Цитувати
Россия больше продаёт электроэнергии чем покупает.
нема питаннь!
Росія - дуже широкая і длинная страна. І загальний баланс може бути і таким, в пользу Росії
АЛЕ
Росія КУПУЄ у України електроенергію. По ітогу. Не по вашому ЗАГАЛЬНОМУ ітогу, а по-нашому. Нашому з вашому. Все дуже просто - поставляєте вугілля, ми виробляємо з нього електроенергію, і продаємо вам. Росія - постачальник сирья, Україна- виробник електроенергії, Росія - покупець електроенергії.

Россия не закупает электроэнергию на Украине. Забудь :) http://www.lenta.ru/news/2007/05/18/rao/

Цитувати
ПЄРЄДЄЛ
чим більше технологічний "Пєрєдєл", тим більш розвинена країна
Україна - на ПЕРШОМУ "пєрєдєлі", Росія - на НУЛЬОВОМУ
Україна отримує газ, робить на ньому метал - маємо ПЕРШИЙ "пєрєдєл"... Метал продається Євросоюзу або Штатам - вони з нього роблять  Мерседеси... ДРУГИЙ пєрєдєл...
Росія купує в Германії Мерседес - ДОДАНА ВАРТІСТЬ залишається в Германії, частково - в Україні
Росії залишається ГНАТИ БІЛЬШЕ сирья, шоб вистачило грошей на покупку чергового мерседеса...
САМА-то вона зробити мерседес НЕ В ЗМОЗІ!!!

Антз, Россия импортирует мерседесы но экспортирует "тойоту". Покупает электронику бытовую и продаёт электронику СВЧ, покупает велосипеды и продаёт ракетно-космические услуги. Продаёт зерно и покупает бананы. Не всё так просто. Кстати те же США продают уголь. Ну не суки ли? :D
Важно одно - платёжный баланс РФ положителен, в отличии то...

Цитувати
Цитувати
Реальным миром правят реальные вещи, миром будет править индустриальный Китай, а не постиндустриальная, утрачивающая технологии Америка.
Китай - промисловий район Америки, як колись була Японія. Світова економіка - є АМЕРИКАНСЬКА економіка, в тому числі і постачальник ресурсів нульового передєлу - Росія. На САМОМУ найнижчому рівні. Газ (Росія)=> метал (Україна)=> Мерседес (Германія).
КРАПКА.
Не визнавати це  є ПОВНЕ нерозуміння ситуації
ЗАРАЗ, як і при савєтах, Росія намагається збудувати шось на кшталт:
Росія (газ)= > Україна (метал) => Росія (ЗБРОЯ)
і Цією зброєю захопити весь Світ, шоб збудувати ще більше зброї, шоб....
шоб ШО???
Росіянє, а НАФІГА вам весь СВІТ????
Він живе собі своїми переживаннями, якось колбаситься... Як на мене, він без ВАС, ординців, якось ОБІЙДЕТЬСЯ...
ШО ви йому намагаєтесь довести і ШО йому нав’язати? свою "вєртікаль власті"? свої ординсько-візантійськ принципи керування?
Світ вже ДАВНО вже це все пройшов... Світ - в 21-му сторіччі, а Росія -в 13-му...
ОПІЗДАЛИ, татари... ПОЇЗД Цивілізації вже давно пішов....
Ви на нього не вспіли..
а в нас ще Є шанс

Ну бред про весь свет для России, оружие из укрометалла, укромерседесы и прочее я комментировать не хочу. Я не врач.

22 Серпня 2008, 20:42:17
Відповідь #55

Есть вопрос

Offline Есть вопрос

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
"Ми прийшли до вас з миром! Приймiть наше громадянство i з вами все (?) буде гаразд." А далi, "яйкi, кури, партiзана?". От бачиш все це i становиться сумно.

Российские паспорта гражданам Нэзалэжной никто раздавать не будет. Не надейся :) Быть гражданином России (как раньше право быть подданым русского царя) - это надо заслужить. Халявы не будет.

22 Серпня 2008, 20:43:48
Відповідь #56

Есть вопрос

Offline Есть вопрос

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
Российский паспорт никогда не помешает
по ходу, за нього скоро будуть давати по морді...
не люблять вас. фулє...
самі заробили таке відношення... ХАВАЙТЕ

Зато вас любят... во всех странах, во всех позах. Заслужили :D

22 Серпня 2008, 20:51:40
Відповідь #57

ink

Offline ink

• Ветеран
  • Дякую
  • Сказав: 1
  • Отримав: 3
    • Жіноча
    • Перегляд профілю
ink, если я Вас чем обидел своими вопросами то извините, я же как лучше хотел.

мне не надо за меня думать, я сама знаю, где мне хорошо. И я никому не позволю указывать. Мне не нужен здесь умный президент чужой страны, меня устраивает плохой, но мой.  Я в отличие от вас живу в демократической стране, имею свое мнение, отличное от большинства часто, читаю свободную по большей части прессу. Я не буду слушать президента, или премьера чеканящего каждое слово как гипнотизер, вбивая в головы рабов своих нужную позицию, воспитыфвающего стадо, что видно по выборам. Называющего законного  президента соседней страны преступником!!!! А себя провозглашающего миротворцем! Миротворцем, не имеющим ни одного довода, кроме танков. И не уважаю я народ, молча за всем этим наблюдаюдщий, хотя и понимаю, что до поры, до времени.
Мы оставим сей мир таким же глупым и таким же злым, каким мы нашли его при своем появлении.

22 Серпня 2008, 21:03:42
Відповідь #58

warm

Offline warm

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
ink, ну, что Вы лапочка так всё приняли близко к сердцу, ради Бога, оставайтесь при своём мнении. Удачи.

22 Серпня 2008, 21:05:13
Відповідь #59

karLos

Глобал Модератор

Offline karLos

• Ветеран
  • Глобал Модератор
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
Российские паспорта гражданам Нэзалэжной никто раздавать не будет. Не надейся  Быть гражданином России (как раньше право быть подданым русского царя) - это надо заслужить. Халявы не будет.
Я вже сказав, що після подій в грузії я в цьому не впевнений. Доречи, а чим південні осетини заслужили таку велику честь стати підданими великої росії?

"Халявы не будет."? - фух... заспокоїли.

Форум Краматорська

Re: Россия затеяла энергетическую войну с Украиной
« Відповідь #59 : 22 Серпня 2008, 21:05:13 »