вы сами верете в то, что эти ограничения будут соблюдаться? Никто на дешевые машины не пересядет и от мебели из кожи лесного суслика не откажется. Просто будут на "голубом глазу" утверждать, что Мэрс 2008 года и дизайнерская мебель сезона 2007 были куплены "предыдущей приступной властью"...не выкидывать же. Ну или, на крайняк, расскажут о друзьях которые всем этим разрешили попользоваться.
Ромаре, мене, наприклад, дуже рідко можно "спіймати" на симпатіях до Юлії Володимирівни. Її економічних дій я просто не розумію, в силу того, що просто не розумію економіки

і намагаюся туди не лізти

Але ваша реакція цілком виправдовується ТУПО НЕЛЮБОВ*Ю до ЮВТ. Ну, про дохтора я мовчу - то клініка, і нічого вже не вдієш.
До того ж АртД сказав, що ПРОСТО пропетляти вже не вийде. Звичайно наступного дня з початку дії указу (чи що там?) ніхто на таврії не перейде

Це і так зрозуміло. Замислитесь, на утримання чиновників йдуть НАШІ з вами гроші. І якщо вони підуть в медицину, науку, навчання... це погано? Ну уявіть собі, що цей крок зробив ЯНУКОВИЧ (важко, я розумію

). Що б ви на це сказали?