Как вариант "причин" происходящего, помимо инородного разжигания паники конкурентами, я вижу и распростронение подобніх слухов самим ПИБом.
и вижу это так:
...
IMHO - маячня.

Ви уявляєте собі, як зараз працюють філіали в такому скрутному становищі? Це ж не робота - це ад. І ПІБу він потрібен менш ніж будь-кому. А якщо згадати, що кожну хвилину банк лишається грошей, то...
То Ви вже занадто нафантазували, вибачте.

какие праздники? это в Краматорске типа праздники, а че тогда в приватовских банкоматах в Славянске пусто?
Горобець я обслуговуюсь в Приваті вже десь років 3-4. Банкоматів по місту - море. По баблу - теж, мабудь самий "небідний банк" у нас. Але за цей час у мене була пара-трійка разів така неприємність, коли я не міг зняти гроші у 5-6 банкоматах (то зв*зку не було, то грошей бракувало). Як правило, це було саме у вихідні. З тобою такого ні разу не траплялось?

То тобі просто пощастило.

На жаль, таке іноді трапляється: То зарядили мало, то пенсію видають, то з/плату на заводах, то просто персонал пролажав, та прохлопав момент.
Якщо хто не в курсі, готівка для банків - такий саме "товар", як для БУМа ковбаса. І її часто-густо доводиться КУПУВАТИ у другіх банків, бо своїх запасів вистачає не завжди. А якщо купувати більш, ніж треба - то це зайві гроші, викинуті на вітер. Тому іноді і зустрічаються такі "казуси", коли банкомат стоїть порожній.