Откуда ж такие догадки (что не факт)? :-)
та так... в дзеркало глянув....
Абсолютно согласен. Именно так это и делается в нормальных странах. Да вот только у нас, с нашими законами это нереально.
по-перше, Ви, вочевидь, дещо необізнані щодо "наших законів"...
по-друге, закони приймають ЛЮДИ
по-третє, "нормальні страни" пройшли через ТОЧНО ТАКИЙ ЖЕ (а то і гірший) бардак, як і ми зараз. І в них, шо ще усугубляє, ПРИКЛАДУ не було...
Сомневаюсь я, что "потужне індустріальне лоббі" может сейчас реально мешать...
у нас? в НАШОМУ місті??? О_о
Сильно ли ПР "мешает" Ю и Ю? Ну так... по чуть-чуть где-то может и помешивает, но не в тех масштабах. А почему?
Я не сильно ображу Ваші партійні прєдпочтєнія, якшо скажу, шо ПОТОМУ, шо ПР -
(удалено модератором)?
Вже за чотри-то роки МОГЛИ стати НОРМАЛЬНОЮ "республіканською" партією, "правими", "принципалами", чи як там ще аналогічні платформи називають
Замість того плекають надії на "реванш" і "борються" проти "оранжевой чуми"
а їх "прихильники"
Ось є такий історичний анєкдот - коли персідский царь Кір прийшов воювати зі скифами...
Анєкдот - тому, шо завойовувати КОЧЕВНИКІВ - це шо ловити вітер... Їх трошки НЕ ТАК "завойовують", але зараз не про це...
Так от, "русофіли" мені як раз і нагадують персів - їх ПОСТРОЇЛИ в стройні ряди ліцом к западу, об*яснили ЗАДАЧУ, показали ФОТО ворога...
Стоять перси, СУРОВО суплять брові, готові йти в атаку і відбивати встречні... Щазз.. от щазз!! каг дадім-каг дадім!!!
Тіки невдомьок сердешним, шо перед ними - ПУСТО...
Шо ніхто з ними воювати і не збирався, шо "ворог" (якшо він "ворог") НЕ ТАМ, НЕ ТАК виглядає і НЕ ТЕ хоче...
Це навіть не донкіхотство - там, куди перси (тм) повернуті, навіть ВІТРЯКІВ НЕМА....
Шо для тих, хто їх СТРОЇТЬ, головне не "здолання ворога", а САМ ПРОЦЕС "построєнія"...
http://antzz.livejournal.com/3270.htmlЗараз не "ПР мєшаєт Ю и Ю", а Ю "мєшаєт" Ю... і це - НОРМАЛЬНО!
Да потому что нет серьезных механизмов.
ВАЙ-ЛОМ!
парламентаризм не вчора придумали, і не "оранжевиє"...
всьо, удаляюсь.
До відзення! +))