Люди такое дело, короче хочу подключить ноут к инету через основной свой комп, я поставил 2 сетевуху в основной комп, и через нее соеденяюсь с ноутом, но тут засада, когда я пытаюсь открыть общий доступ к инету, у меня не получается, постоянно выбивает какаие то ошибки, то конфликт IP адрессов, то просто не известная ошибка, если я в ручную меняю на 192.168.0.1 тогда инет не работает потому что у меня в сети постоянный IP и без него не подключается, что делать подскажите может есть еще какой то способ.?
У вас дійсно варіантів не багато

Перший - купувати ЩЕ обладнання
Другий - вірно налаштувати те що у вас зараз є.
Для цього. Коротко:
У вас є дві карти. Перша - "дивиться" в інет, друга - підключена через кабель до ноута. Так? Та, через яку працює інет - чипати взагалі не треба. А от та, що "інша"... Дайте їй будь-яку ip-адресу (наприклад 192.168.1.1). В такому разі на ноуті ip-адреса - 192.168.1.2. Після цих маніпуляцій інет працювати не буде, але компьютери будуть один-одного "бачити".
Далі вам треба встановити софт, який буде "забеспечувати" доступ з ноута до інета. Наприклад KerioWinroute Firewall, чи щось подібне. Треба гуглити на цю тему. А далі... декілька нескладних маніпуляцій

І все.
P.S. Гуру, перепрошую за свій "мануал"

Ногами не бити