0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
2Werwolf, можливо, але ж вцілому все вірно
Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 18:29:512Werwolf, можливо, але ж вцілому все вірноЩо в цілому все вірно? Поясніть будь ласка.
Ні яким ворогом ЮВТ не виставлять. Помаранчові все правильно зробили. Вони розділились. Я так саме і зробив би. Ющенко асоціюється з ЗША, НАТО та шароварщиною. ЮВТ: Росія, Європа. І вони постійно гризуться. що висвітлюється в ЗМІ (задарма). Янукович відходить на другий ряд. І до тогож зараз Росія своїми діями перетягує проросійскі настроєний електрорат на бік ЮВТ.Найбільш очікуваний процес: Ющенко помириться з Тимошенко майже в останій момент і підтримає її кандитару.А ПР прос**ли. Вони не можуть представити нікого, крім політичномертвого Януковича.
це лише ваші припустки....
Цитата: Werwolf від 14 Березня 2009, 20:02:10Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 18:29:512Werwolf, можливо, але ж вцілому все вірноЩо в цілому все вірно? Поясніть будь ласка.те що Юлю виставляють ворогом, прикривая тим самим усіх справжніх покидьків...
Я її (Тимошенко) вважаю безвідповідальним політиком, скандальною особобою з відсутніми знаннями в єкономіці, вдалою інтриганкою що має харизму. Ще додати? Але ворогом? Ворогом я її не вважаю, хіба що ворогом здорового глузду.
Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 21:13:42це лише ваші припустки....Так, мої. Я бачу наступним президентом лише ЮВТ. А Ви кого?
Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 20:09:26Цитата: Werwolf від 14 Березня 2009, 20:02:10Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 18:29:512Werwolf, можливо, але ж вцілому все вірноЩо в цілому все вірно? Поясніть будь ласка.те що Юлю виставляють ворогом, прикривая тим самим усіх справжніх покидьків...Чиїм ворогом? - дозвольте запитати.Я її (Тимошенко) вважаю безвідповідальним політиком, скандальною особобою з відсутніми знаннями в єкономіці, вдалою інтриганкою що має харизму. Ще додати? Але ворогом? Ворогом я її не вважаю, хіба що ворогом здорового глузду.
роблячи висновки з ваших зауважень - вона ваш ворог, але чому, не зрозуміло.... напевне Ющ та Яник вам білше імпонують...
Цитата: Varg від 14 Березня 2009, 21:46:47роблячи висновки з ваших зауважень - вона ваш ворог, але чому, не зрозуміло.... напевне Ющ та Яник вам білше імпонують...Ну що вам відповісти, навіть не знаю. Оде точно знаю: З Ющенко в мене менше розбіжностей ніж З Тимошенко та Януковичем якщо брати до уваги напрям розвитку країни (НАТО, Українська мова)? Усіх трьох я не сприймаю беручи до уваги їх стиль управління.Який вона мені ворог? Так перешкода. Чому незрозуміло?Розкрутка істерії з банками (1), загравання з московією та просрання газових інтересів в останній газовій війні (2), затягування в кабалу до Московії через кредит у 5 млрд. (3), скасування виборів у Тернополі (4), небажання переглядати бюджет (5). Можна додавати ще, але навіщо? Я з фанатиками не сперечаюсь, бо марно.