И потому любой "наезд" на ЮВТ и вы, и AntZ, воспринимаете, как личное оскорбление.
от давайте тільки НЕ БУДЕМ, а??
нагадую кратку історію:
Вєрвольф:
Який вона мені ворог? Так перешкода. Чому незрозуміло?
Розкрутка істерії з банками (1), загравання з московією та просрання газових інтересів в останній газовій війні (2), затягування в кабалу до Московії через кредит у 5 млрд. (3), скасування виборів у Тернополі (4), небажання переглядати бюджет (5). Можна додавати ще, але навіщо? Я з фанатиками не сперечаюсь, бо марно.
(класна подача, нє? ЧЧуть возразі -і ти фанатік! Шо і трапилось+))
ну давайте РОЗБЕРЕМ ці (5) тезисів - які проблеми? Я не схтів ввиду іх ЯВНОЇ пропагандистьскої направленості...
потім взагалі я розмовляв з Грьішею про диктатуру...
але раптом
Наприклад на відмінну Тимошенко в мого керівника з головою порядок.
О_о
ну то ладно, питання порядочності...
і ось квітесенція:
Werwolf: то існуючий (Ю) мене більше влаштовує - менше лиха.
AntZ: є посади і ситуації, коли БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ (а тим більше, на певній посаді, ГОЛОВНІЙ посаді країни) - теж ЗЛОЧИННА
потім- ХОП! вуаля!
Ну що, AntZ'е, будемо визначатися у злочинах нашого "гаранта" на викладках з законів, чи як?
контратака! шаблі наголо, папори розгорнуті, оселедці по вітру - на штурм ідут штрафниє батальони!!
на нема питаннь: конь Е2Е4
йоґґ! та ЛЄҐ-КО!!
"Бандитам - тюрми!" рааааззз
Макіавеллі він читав в дитинстві в сєльской бібліотєкє, нє?
"5 мільйонів робочих місць" дваааа
але гросмєйстєра просто так не проймьош:
Давайте без галасу, добре? Тюрми - так тюрми, 5 мільонів - так 5 мільонів. Я вже раз пропонував визначитися з конкретикою.
Обирайте.
унд
Я лише пропонував на конкретному прикладі визначитися, що спроможний вдіяти президент, безвносно прізвища.
Не бажаєте - ваша воля.
(я так розумію, відкрити ст. 106 Конституції - це НЕРЕАЛЬНО?)
закріплення успіху:
Я вже зрозумів - розбору польотів не буде. Загальні фрази ні мені, ні вам не порібні. Різна мета в нас.
трошки аплодисментів фанатів
і вихід на біс під софіти:
Шановний, Merlin, мені не потрібна підтримка (не за для образи, констатація факта), я намагався знайти "адекватного" опонента. Тобто того, який до загальних звинувачень, висловів, закликів і т.і. ще й додасть аргументації. Тому й порожнеча.
Дякую за підтримку обом і вам Merlin, і вам Грыша. Хоч вона й зайва поки що, бо мене поки що, і, як я вважаю у найближчому часі, не примусять/спонукають шукати її.
(якшо, шановний, довго розмовляти з пороженчею, порожнеча починає розмовляти з Вами)
а в результаті чомусь Я (?!) опинююсь "горбатим"
И потому любой "наезд" на ЮВТ и вы, и AntZ, воспринимаете, как личное оскорбление.
а суть, як на мене, в ізвєчной слов’янській грі - зісмикни за ноги того, хто намагався вдертись трохи вище за тебе, особливо, якшо сам падаєш...
Южч, як збитий падающій бомбардіровщік, чомусь при падінні (Гастелло, йоґґ) відкрив вогонь не по цілям - ворогам, а по істрєбітєлям підтримки...