а вообще стремает когда взрослые и умные люди рисуют черно-белую картину мира, забывая, что у монеты всегда есть две стороны, и отдавая предпочтение орлу нельзя кричать, что не существует решки, а все кто в нее верит - придурки (проплаченные, прозомбированные).
та НЕМА питаннь! +))
От я і намагаюсь домогтись від "сторонніков рєшки" ... а ЧОГО я намагаюсь домогтись, до речі? доказатєльств, як у Фоми Аквінського? Обоснованій? Причин? Аргументів?
Цікаво, шо від них НІЧОГО домогтись НЕМОЖЛИВО...
стрибок - чи то був, чи не був, це нєсущєствєнно, їхали чуть-чуть за гроші, но ПО ІДЄЙНИМ соображеніям, ля-ля, ПЄТЛЯ...
Ляпнути " я тут переживаю за пасивних читачів, на яких ви впливаєте" - це можно, а як ВІДПОВІСТИ за це - "шо ви как мнє пріципілісь, давайтє смотрєть с разних сторон..."
Ляпнути "єхалі нє только за дєньгі, а і за ідєю" - це можно, а коли питають "яка пропорція була між ними" - "я нє пайму, што ви ат мєня хатітє... І зачєм ето?"
Йо, і це - розмова ДОРОСЛИХ ЛЮДЕЙ?????
та ВІРТЕ в своїх баклажанів, підстрибуйте по команді, цілуйте руки, хоч на коліна бухайтесь і лбом об землю бийтесь - але ПОЯСНІТЬ, СФОРМУЛЮЙТЕ -ЧОМУ????
Чи самі не знаєте? Чи, як в ісламі, нєвєрних агитувати заборонено? +))
Бо в процесі агитації можна ж отримати запитання, при пошуку відповіді на яке агитатор прозріє "ЙО, а ДЄЙСТВІТЄЛЬНО ж!!..."
Тільки ненада знов "Ми об етом говорілі раньше, вопрос закрит"
НЕ ЗАКРИТ
І його не буде закрито ще дуууууже довго (я сподіваюсь)
ІТАК, гаспада харошіє?
Я уважно слухаю, ЧОМУ
люди, які отримують зарплатню від тих, хто кровно зацікавлений у мізерному розмірі цієї зарплатні, зацікавлений у відсутності профсоюзів, прав людини, доступу до влади, до преси, до суду, хто НЕ зацікавлений у високих доходах, нормальних побутових умовах, дорогах, освітленню, школах, лікарнях...
ЧОМУ пролетаріат голосує за буржуазію?
за ЇХ, а не СВОЮ стабільність?
за стабільність стабільно знаходитись в дєрьмє? БЕЗ перспектив звідти вибратись?
А?