0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
І хто скаже, шо в цьому нема заслуги Прем’єра - може смєло йти на.. .. на курси економічного або менеджерського лікбезу +)
Цитата: AntZ від 24 Липня 2009, 16:53:21І хто скаже, шо в цьому нема заслуги Прем’єра - може смєло йти на.. .. на курси економічного або менеджерського лікбезу +)Уууу, AntZ... Да Вы уже до культа личности опустились... Столько подобострастия...
ее, маніпулятори дєшові, навіщо викинули першу частину фрази??там було про те, в чому КОНКРЕТНО заслуга Прем’єраЧи так ПРОЩЕ боротись с картонними врагами?
Заслуги ее конечно не умаляю,
doomтоді поясніть СВОЄ:ЦитуватиЗаслуги ее конечно не умаляю, і подивимось, в кого "отмазкі"...
Ото мнє іщьо, найомний пролєтарій клавіатури, вирішив повоєвать..
Повоєвать? Ги... З ким? Ги... С понтовітим чуваком? Та на шо воно мені?...
Не цепляйтесь за слова,
пане Дум... ну прекратите право... сегодня ж суббота... некоторые уже пьяны... на что Вам эти провокации
Та и то правда.... Фатит. Я тоже догонять пошел.
Цитата: doom від 25 Липня 2009, 19:42:54Та и то правда.... Фатит. Я тоже догонять пошел.не понял... я тут шо один трезвый?!?????????????!!!!!!!!!!!
Заслуги ее конечно не умаляю
Ну так а че ж? В одну руку селедку, в другую половинку арбуза. Наливаете в арбуз виски и вперед... "Не жди меня мама хорошего сына..."