1. і не намагався, але СВОЄ ВЛАСНЕ враження - я МАЮ право висказати, нє? Чи, якшо я вийшов зі стада БАРАНІВ, яким перти аби проти кого - головне, за швабоду - то я вже автоматично переміщаюсь у "вороги"?
2. робити висновки щодо моїх намірів
3. шо навпаки? Ваші дії розходяться з Вашими заявами
1. якщо ви про мене, то я вже дуже давно не голосую за, як ви кажете, "швободу". Тому що розумію, що її, вашої "швободи", просто не існує. ворогом вас ніколи не вважав. як і дурнем, до речі. тому й рад, що ви вийшли нарешті зі стада баранів, і тепер буду готов вислухувати саме ваші думки, а не ті, що потрібні партії.

2. ще раз - я не вгадую наміри, я роблю висновки по вашим постам.
3. я ніколи не казав, щоб "ви заткнулись" або "пішли геть". якщо ви надасте мені мою цитату що до цього, зьїм свою шляпу. тому не треба вигадувати.
Нагадаю, з чого все почалось:
1. їй (Інк) потрібна була відповідь на питання, щоб зрозуміти позицію БЮТ, як партії
2. питання видалили, як "незручне". що не додає БЮТу відвертості та демократичності
3. ви спробували (правда, вельми невдало) представити Інк в ролі крутого оффтопера, захищая таким чином позицію БЮТ
4. продовжуючи наполягати на своєму, ви, в першу чергу, намагаєтеся довести САМОМУ СОБІ, що ви переконали Інк. забуваючи, що ваше листування читають інші відвідувачі і роблять свої висновки. які можуть не співпадати з вашими.
вам це не сподобалось. невже Інк або я в цьому винен?