0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
вспоминается анекдот:ЦитуватиРазговор в автобусе:- А ты че, бл..., интеллигент?- Нет, что вы! Я такое же быдло, как и Вы.
Разговор в автобусе:- А ты че, бл..., интеллигент?- Нет, что вы! Я такое же быдло, как и Вы.
Цитувати.. ввіду жосткого соблюдєнія вишеозначєнних правіл, настоящій інтєлігєнт лєгко прєдсказуєм ......болєзнєнно относітся к матам (головним чином - в свій адрес), але не скривившись, може направо-налєво ображати присутніх виразами тіпа "алкогольной інтоксікаціі" (причом сам ще не пробздєлся після вчорашнього побухалова)......поставлений перед правдивим опісанієм себе, любімого, починає "горько шутіть", в основном в адрес співбесідника....з Вами хоч і не балакай
.. ввіду жосткого соблюдєнія вишеозначєнних правіл, настоящій інтєлігєнт лєгко прєдсказуєм ......болєзнєнно относітся к матам (головним чином - в свій адрес), але не скривившись, може направо-налєво ображати присутніх виразами тіпа "алкогольной інтоксікаціі" (причом сам ще не пробздєлся після вчорашнього побухалова)......поставлений перед правдивим опісанієм себе, любімого, починає "горько шутіть", в основном в адрес співбесідника....
Антон Иванович, сдается мне, Вы занялись мерянием "интеллектуальных черепов", не?
это типа цинизма - если меня не слухаете - пошли все ...
так це я не про себе...
Цитата: geg nempo від 31 Липня 2009, 12:14:31Антон Иванович, сдается мне, Вы занялись мерянием "интеллектуальных черепов", не?Бо’збав мене від такої напасті...просто подзапарили ПРЕТЕНЗІЇ на "властітєлєй дум народних" тих, хто СОБІ не може дати ради...в сенсі - розібратись у власних бажаннях, думках, уподобаннях етц...
думали по Вашему правильно,
Вам бы не с кем было тут дискутировать...