Форум Краматорська

• 01 Травня 2025, 21:59:16
  • Ласкаво Просимо, Гість
Будь ласка увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти

Новини:

Автор Тема: Наши дети будут лечиться вместе с жертвами криминальных разборок  (Прочитано 46367 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

02 Грудня 2009, 19:18:52
Відповідь #345

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Країна: 00
  • Дякую
  • Сказав: 1
  • Отримав: 0
  • Сили Лавина-НАС Україна,Болі лавина-НАС Україна
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
так они ещё и идеи воруют.....
одним словом, пабатята...
Я ни чего не ворую.Вперёд идите к отстаиванию ОДН.Желаю победы.!!!! :good:
Гражданином можешь ты не быть,а человеком быть обязан!!!

Форум Краматорська

03 Грудня 2009, 20:01:25
Відповідь #346

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
А вот вам всем решение суда на которое плевать хотели городские чиновники.

03 Грудня 2009, 20:02:37
Відповідь #347

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
УХВАЛА
про забезпечення адміністративного позову

27 листопада 2009 року

місто Краматорськ

Суддя Краматорського міського суду Донецької області Карпенко О.М. Іянувши заяву Юдіна Олега Івановича про забезпечення позову по адміністративній справі ча позовом  Юдіна Олега Івановича до начальника відділу охорони здоров'я  виконавчого комітету Краматорської міської ради  Михайлова Ігоря Володимировича про скасування і визнання наказу начальника відділу охорони здоров'я не дійсним , -
ВСТАНОВИВ:
20.11.2009 року до Краматорського міського суду надійшов позов Юдіна Олега Івановича до начальника відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича про скасування і визнання наказу начальника відділу охорони здоров'я не дійсним.
Разом із поданим позовом позивач окремо Юдін О.І. надав до суду заяву у порядку ст.. і 17 КАС України про забезпечення позову а саме про зупинення дії наказу начальника відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича № 128 від 10.11.2009 року «Про оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № -1» та зупинення дії відповідного заказу головного лікаря Комунальної медичної установи «Міська лікарня № 1» Кладко І.В. № 87 від 10.11.2009 року «Про оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № 1», та просив суд вжити заходи щодо забезпечення позову оскільки позивач вважає, що предметом позовних вимог є те, що відповідач - суб'єкт владних повноважень - начальник відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлов І.В. в порушення вимог діючого законодавства оидав зазначені накази - № 128 від 10.11.2009 року «Про оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № 1» та № 92 від 31.07.2009 року «Про оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № 1», згідно яких починаючи з 01.12.2009 року буде ліквідоване відділення дитячої хірургії на ЗО ліжок, яке працює у складі КМУ «Міська лікарня № 1». У зв'язку з оспорюванням цих дій відповідача, позивач просить суд задовольнити заяву про забезпечення позову.
Згідно до ч. 1 ст. 117 КАС України: Суд по клопотанню позивача чи за власною ініціативою поже постановити ухвалу про застосування мір забезпечення адміністративного позову, як що є очевидна небезпека заподіяння шкоди правам свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення по адміністративній справі, чи якщо захист цих прав, свобод та інтересів стан не можливою без застосування цих мір, чи для їх поновлення необхідні будуть значні зусилля та витрати, а також якщо очевидні ознаки протиправності рішення, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень.
Згідно до ч. З ст. 117 КАС України: Суд в порядку забезпечення адміністративного позову може відповідною ухвалою призупинити дію рішення суб'єкта владних повноважень чи його окремих положень що оскаржуються.
Проаналізувавши заяву позивача, матеріали справи, суд вважає, що заява позивача Юдіна Олега Івановича про забезпечення позову по адміністративній справі за позовом Юдіна Олега Івановича до начальника відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича про скасування і визнання наказу начальника відділу охорони здоров'я не дійсним про забезпечення позову - підлягає задоволенню, у зв'язку '. пім, що не задоволення заяви позивача може порушити його права, свободи та інтереси та для їх по оновлення може бути витрачено багато зусиль а також до вирішення справи по суті суд вважає за необхідним призупинити дії рішень суб'єкта владних повноважень.
Керуючись ст. 117 КАС України, -        '
УХВАЛИВ:
Заяву Юдіна Олега Івановича про забезпечення позову по адміністративній справі за позовом Юдіна Олега Івановича до начальника відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича про скасування і визнання Ізу начальника відділу охорони здоров'я не дійсним - задовольнити.
Зупинити дії наказу начальника відаілу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича № 128 від 10.11.2009 року «Про

03 Грудня 2009, 20:03:30
Відповідь #348

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № 1» та зупинити дію відповідного наказу головного лікаря Комунальної медичної установи «Міська лікарня № 1» Кладко І.В. № І від 10.11.2009 року «Про оптимізацію ліжкового фонду в КМУ «Міська лікарня № 1». Ухвала підлягає негайному виконанню.
Копію ухвали направити для виконання начальнику відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Краматорської міської ради Михайлова Ігоря Володимировича - особі щодо якої вжито 'Ди забезпечення позову.
Оскарження ухвали не призупиняє її виконання а також не перешкоджає подальшому розгляду справи.
Заява про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подано протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

О.М. Карпенко
Суддя/підпис/
Суддя Краматорського міського суду Донецької області
З оригіналом згідно

03 Грудня 2009, 20:22:54
Відповідь #349

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Я ведь говорил что не только маханием флагами занимаются люди но и более конкретными делами.Но Михайлов,Караван,Костюков,Кутузова ложить хотели и на Закон и решение суда и на нас  с вами если вы ещё не поняли это!!!Их дети выросли Кутузовой за границей у Михайлова дети выросли уже ну а у Костюкова в не полных 30 лет зав.отделением видимо большой специалист!!!

03 Грудня 2009, 20:29:41
Відповідь #350

Василий Иванович

Offline Василий Иванович

• Обычный
  • Ветеран
  • Країна: al
  • Дякую
  • Сказав: 239
  • Отримав: 1893
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
А откуда этот документ? Действительно суд приостановил действие приказа?
Каждый мужчина и каждая женщина — это звезда. (с) Алистер Кроули

03 Грудня 2009, 20:37:01
Відповідь #351

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
А откуда этот документ? Действительно суд приостановил действие приказа?
Этот документ является официальным.Я бы скинул с печатью но я не умею это делать.Но я думаю кто может подскажит пусть как это сделать.Я скажу больше что выполнять приказ ни кто не собирается.Более того наоборот собираются разламывать стену для оборудования VIP-палат.

03 Грудня 2009, 22:33:14
Відповідь #352

evgeny

Offline evgeny

• Ветеран
  • Країна: il
  • Дякую
  • Сказав: 273
  • Отримав: 509
  • ה' נתן, צלף לקח
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
так а при чем тут гринь и компания со своими флагами?каким боком?юдин подал в суд и суд решил.где сказано,что гринь заварил эту кашу?гринь просто решил пропиарить своего хозяина,тоесть приписать,а проще украсть чужие действия
Если проблему можно решить за деньги, это не проблема, это расходы

Мир исчезнет не оттого, что много людей, а оттого, что много нелюдей.
אנא התפלל לאוקראינא

03 Грудня 2009, 22:39:49
Відповідь #353

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
так а при чем тут гринь и компания со своими флагами?каким боком?юдин подал в суд и суд решил.где сказано,что гринь заварил эту кашу?гринь просто решил пропиарить своего хозяина,тоесть приписать,а проще украсть чужие действия
Так а что в решении суда должно быть указано что это Гринь или как.Может это в Израиле так пишут решение суда.А у нас так не пишут.Да вам Евгений всё плохо.Вы завистливый человек.И чужим победам завидуете.Ну да Бог вам судья.

03 Грудня 2009, 22:41:15
Відповідь #354

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Самому не смешно писать такое. :lol: :yahoo:

03 Грудня 2009, 22:54:27
Відповідь #355

evgeny

Offline evgeny

• Ветеран
  • Дякую
  • ה' נתן, צלף לקח
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
гринь,начужом ...в рай не въедешь[c]суд решил,а не пара спортсменов махавших флагом.в этом вся разница.у тебя есть прекрасная возможость доказать что ты что-то стоишь отстоять невралогию,если ее действительно будут убирать.только пикеты у белого дома это так приправа а основное действо это в суде,сбор подписей,разговоры с родителями чьим детям необходимо это отделение,работа с персоналом отделения.

а писать не смешно,гораздо смешнее размахивать флагом и потом кричать,что мы[пабаты]отстояли.суд решил,суд. и вы тут с боку припеку

אנא התפלל לאוקראינא

04 Грудня 2009, 06:48:26
Відповідь #356

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
гринь,начужом ...в рай не въедешь[c]суд решил,а не пара спортсменов махавших флагом.в этом вся разница.у тебя есть прекрасная возможость доказать что ты что-то стоишь отстоять невралогию,если ее действительно будут убирать.только пикеты у белого дома это так приправа а основное действо это в суде,сбор подписей,разговоры с родителями чьим детям необходимо это отделение,работа с персоналом отделения.

а писать не смешно,гораздо смешнее размахивать флагом и потом кричать,что мы[пабаты]отстояли.суд решил,суд. и вы тут с боку припеку

Я вас убеждать не буду.Ну а тем более доказывать ещё и на ОДН.Обратятся ко мне врачи или персонал значит будем работать не обратятся значит не будем работать.Естественно суд вынес решение а кто ж ещё не Гринь понятное дело.Но кто стоит за этим всем делом и работой.Вот это да.Но убеждать ещё раз говорю не буду.

04 Грудня 2009, 07:38:56
Відповідь #357

evgeny

Offline evgeny

• Ветеран
  • Дякую
  • ה' נתן, צלף לקח
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Естественно суд вынес решение а кто ж ещё не Гринь понятное дело.Но кто стоит за этим всем делом и работой.Вот это да.Но убеждать ещё раз говорю не буду.
за этим всем стоял юдин
ибо если бы ты что-то предпринимал то в исковом заявлении упоминалась бы и ваша шарага
а так вы прилетели на все готовое осталось только флагом помахать

אנא התפלל לאוקראינא

05 Грудня 2009, 14:36:50
Відповідь #358

wate83

Offline wate83

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Естественно суд вынес решение а кто ж ещё не Гринь понятное дело.Но кто стоит за этим всем делом и работой.Вот это да.Но убеждать ещё раз говорю не буду.
за этим всем стоял юдин
ибо если бы ты что-то предпринимал то в исковом заявлении упоминалась бы и ваша шарага
а так вы прилетели на все готовое осталось только флагом помахать
Оставайтесь при своём мнении.Я знаю что и как есть а вы свои предположения пишите.

05 Грудня 2009, 18:46:24
Відповідь #359

sergik

Offline sergik

• Минусуй, не минусуй, всё равно получишь....
  • Постоялец
  • Дякую
  • Сказав: 0
  • Пиши, что думаешь. Думай, что ты пишешь!
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Пабаты, есть тема. Продаю. Цена вопроса - 20 вэб уе. Можно ещё помахать флажками и приписать себе "победу".
И не стыдно зарабатывать на детях!  :help:
Мысли в слух: детский врач на детях не зарабатывает, а получает деньги за свою работу.
Merlin имеет право продать идею, если ему принадлежат авторские права.
Вывод: Merlin гениальный автор оптимизации отделения детской неврологии.
Кто может подтвердить авторское право Merlin на эту идею и быть поручителем при заключении сделки?
«Ещё никогда в истории человечества ни одна трибуна не была наказана за то, что с неё выступали…»

Форум Краматорська