Пане INGWAR перечитайте уважніше мої попередні пости і вам все стане зрозуміліше. В тому числі сподіваюсь ви зрозумієте чому в попередні роки мною не була витрачена фарба.
На споруді встановлений знак ордену соціалістичного труда. На моє переконання соціалістичний труд, був безвідповідальним соціальним експериментом над людьми. Факт визнання, що Краматорськ у цьому експерименті був у передовиках, мене не тішить. Тому витрачати власні кошти на вшанування того, що я не схвалюю, я вважаю недоречним. Разом з тим я знаю, що люди які отримали подібні нагороди, зараз отримують доплату до пенсій. Може і місту якась доплата повинна бути

Я не можу бути проти заробленої доплати.
Поки на споруді, не з’явились сучасні написи, в мене не було думки щось в ній змінювати. Коли її розмалювали політичними гаслами, а міська влада вирішила не втручатися, я вважав, що мене це теж мало стосується. Зараз рада дала згоду допустити війська НАТО на територію України, написи стали виглядати проявом неповаги по відношенню до запрошених гостей. Так як це написано поруч з АЕРОПОРТОМ, то я і пояснюю свою позицію. Щоб зацікавлені сторони мали змогу її врахувати і не вважали причетним АЕРОПОРТ до проявів неповаги до запрошених гостей.
Пане INGWAR ваш девіз «Без лоха и жизнь плоха» це життєве кредо? Спостереження? Чи пошук пригод?
Вам не приходило на розум, те що здається дуже простим, тільки виглядає простим.