2. Если является, почему он вступал не в Краматорске?
2.відпадає питання
Чому це? Людина може не вступати в осередок Краматорська тому, що тут він себе дуже сильно скомпрометував. Приклад - той же Саша Колот і Батькивщина. Вступив в Києві. Знаючим людям ясно - чому. І за що...
Ось мені і цікаво, не та ж сама ситуація тут? Отже питання не відпадає. Прошу дізнатися і відповести.
5. Судя по ответам вашей областной головы, вопросы по поводу партии могут задавать только члены партии. Вы поддерживаете сию чушь?
5.Ви не зовсім зрозуміли відповідь голови.
А як ще можна зрозуміти ось
цю його відповідь?
Ігор Славгородський 15.02.2013 15:31:28
Перепрошую, але я не знаю такого члена партії, як Олександр Тихоненко. Тому мені дивно чути претензії на адресу обласного керівництва ВО «Свобода» від не партійця.І відмітьте, відповіді так і не нема. Тому розтлумачте мені, нетямущому, що ж мав на увазі ваш голова і що саме я неправильно зрозумів?
Корнієнко позіціонує себе як підприємець,але фактично таким не є.Так ,він показна і розумна людина,але багато його слів - пустий звук,обіцянки,мильна бульбашка.За весь час перебування в помаранчовій команді матеріальну допомогу він майже не надавав - лиш декількасот гривень на потреби партії.
Ось це - добре. Це - є відповідь. Тому що, як на мене, то ту партію, куди приймуть С. Конієнко, ставленника ПР, я не буду вважати серьезною структурою. Дякую...
Чекаю відповіді на інші мої питання.
І ще одне. Чи погоджуюте ви свої відповіді з вашою головою Краматорська - Світланою Рудь? Іншими словами, чи згодна саме вона з тими вашими думками, що ви друкуєте на форумі?
P.S. Питання саме до вас. Наскільки я знаю, ви чудово володієте російською мовою. І в побуті більше використовуєте саме її. Невже важко відповісти опоненту на тій мові, на якій ставиться питання?