На Майдане объявили всеукраинскую забастовку
Я хоч і буваю на майдані у вихідні регілярно, але цього не розумію.
Це для українця в Овручі чи Гайсині щось на кшталт зборів підтримки революції в Чілі в радянські часи:
_"Я не знаю де те Чілі і хто та Хунта, але якщо того Курвалана з тюрми на випустять, я на ороботу не піду!"
Зовсім відірвались від реалій три наші оПУЗОцінери. А Маніфест на 5-ти сторінках перед розбурханим натовпом? Спеціально, щоб відбити охоту, приспати як на профспілкових зборах по темі соцзмагання? Та ще і глашатай Пастор, котрий читає трохи краще Азірова.
Біда!
поживемо побачимо, на що вони здатні. Інших поки нема, ще не на малювались.

а поки маемо те шо маемо.

Сопредседателями всеукраинского забастовочного комитета были избраны, В.Кличко, Юрий Луценко, Юлия Тимошенко, Арсений Яценюк и Олег Тягнибок. В состав стачкома вошли 20 человек, это, кроме сопредседателей, Виталий Портников, Петр Порошенко, Андрей Парубий, Егор Соболев, Александр Турчинов, Тарас Бойков, Алексей Гарань, Василий Гацько, Игорь Жданов, Андрей Ильенко, Ирэна Карпа, Сергей Квит, Вячеслав Кириленко, Игорь Колиушко, Руслан Кошулинский, Иван Крулько, Игорь Луценко, Мария Матиос, Андрей Мохник, Олег Осуховский, Валерий Пацкан, Сашко Положинский, Сергей Рахманин, Сергей Соболев, Александр Сушко, Виктория Сюмар, Борис Тарасюк, Валерий Чалый, Виктор Чумак, Татьяна Чорновил, Зорян Шкиряк. Этот список открыт и будет пополняться новыми фамилиям"