людина знімає весілля, випускні, робить фотоальбоми. під рекламою написано 2015 рік, але фоти за липень 2014 тільки, за 2015 рік не знайшлося, може, товаришч фотограф в днрії знімає хероїв. Чого причепилась до фотографа? Просто його фільм про руїну Дружківки внаслідок незалежності беруть за аргументи сепи. і ліплять у себе на сторінках.
Я особисто з цим фотографом не знайом. Фото за який місяць теж не маю уяви. Де він у цей час перебуває мені теж на жаль не відомо. За правдивість кадрів самого фільму теж нічого сказати не можу, але мені чомусь здається, що ті фото справжні.
Нічого не маю проти самої України та її народу, проте теж не дуже задоволений реальними діями нашого уряду - мене теж до сепаратистів треба записати ?
P.S. Фактів для таких серйозних обвинувачень все ж замало - не знаходите ?
P.P.S. Відверто кажучи, я вважаю, що у цій темі (якщо гарненько і поглибше поворушіть це кубельце) не вистача більшої половини верхівки нашого місцевого (та і не тільки нашого) бомонду з керівництва, але хто ж це дозволе - так копати.

На поверхні тільки ті, кому локшини навішали. Вся істина покрита величезною таємницею. А кому треба - тому зверху загоді повідомлять, коли вже час перефарбоватися.