0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
в моєму місті якщо судити по нету, робились страшні речі - але коли кажеш родичам чи знайомим з сходу України (тим більше з Росії), що такого не було, і в неті на замовлення пишуть такі статті, що любо-дорого - не вірять ні за яких умов
мене вже настільки бісить ця ситуація, та особливо бездіяльність нової влади
Цитата: litie від 23 Квітня 2014, 15:20:26мене вже настільки бісить ця ситуація, та особливо бездіяльність нової владиА мене до того ж бісить власна неспроможність хоч якось вплинути на ситуацію...
ого, форум Краматорська прихистив бандерівок
Цитата: litie від 23 Квітня 2014, 15:32:21ого, форум Краматорська прихистив бандерівок шо значит прихистив?!он своих размножает!
Вряд ли отношусь к "размноженным своим" , скорее, бандеровка, пытающаяся ассимилироваться.
я розумію, і звичайно сам здогадуюсь, що росіяни присутні, у якості керівників процесу, підбурювачів натовпу, організаторів.просто інтернет-ідентифікації діло добре, але я останнім часом схильний вірити простим людям.тому і цікаво - чи хтось з форуму особисто їх бачив.
Интересная статейкаО возможности мировой революцииhttp://suvinfo.pro/pages.php?id=64
Цитата: litie від 23 Квітня 2014, 15:09:20я розумію, і звичайно сам здогадуюсь, що росіяни присутні, у якості керівників процесу, підбурювачів натовпу, організаторів.просто інтернет-ідентифікації діло добре, але я останнім часом схильний вірити простим людям.тому і цікаво - чи хтось з форуму особисто їх бачив. Сьогодні спілкувався на вході у виконком з росіянами. Охорона на пряме запитання підтвердила, що вони громадяни Росії які прибули на підтримку своїх побратимів. Мною особисто їм було зауважено, що вони є фактичними окупантами. Також був висловлений протест на спробу зупинити мене при вході до місцевих органів самоврядування. Після того як я не отримавши доступу зібрався йти звідти, мене пропустили всередину.