0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.
ті відмовилися скласти зброю, назвавшись силою, яка відстоює свободу.
я не понял а что за нападение на метало-базу???
Цитата: wastok від 06 Січня 2015, 17:57:32я не понял а что за нападение на метало-базу???Не было никакого нападения.
Цитата: wastok від 06 Січня 2015, 17:57:32я не понял а что за нападение на метало-базу???И я не понял. Пытался связаться со знающими людьми, но и они не знают.Украинские военные пресекли попытку вооруженного рейдерского захвата предприятия в КраматорскеЕдинственное, что мне сказали, что в этих событиях был каким-то образом задействован глава партии "Свобода" в Краматорске господин Сергей Корниенко.Если кто-нибудь знает что-то больше, проясните, пожалуйста, ситуацию.
Не понял это где ? http://www.uti.gov.ua/transinsp/uk/publish/article/981776 сiчня 2015 | Для безпеки пасажирів припиняються пасажирські автомобільні перевезення на території проведення антитерористичної операціїДержавна інспекція України з безпеки на наземному транспорті повідомляє, що з 6 січня 2015 року припиняється продаж квитків та перевезення пасажирів на автобусних маршрутах до зупинок, що розташовані, згідно діючими розкладами руху, на території проведення антитерористичної операції.Автобусні перевезення на території проведення антитерористичної операції припиняються з метою уникнення загроз життю та здоров’ю пасажирів.Укртрансінспекція просить прийняти до уваги вищезазначену інформацію.
Ох и дубак в городе, ветер северный.