0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
https://maps.yandex.ua/?ll=38.122284%2C47.823674&z=8.021135504671904&rtext=48.725798%2C37.543758~46.753513%2C36.804390&rtn=1
Еще как вариант : через Красноармейск на трассу Донецк-Запорожье, по ней до Покровского, там повернуть на Гуляйполе, и ехать до Полог, а там на Бердянск.
На запропонованій схемі перший маршрут (Краматорськ - Добропілля - Красноармійськ -Селидове - Курахове - Волноваха - Маріуполь) помічено червоним кольором. Його протяжність становить близько 273 км. Підкреслимо, що на дільниці дороги Краматорськ - Курахове знаки маршрутного орієнтування для учасників дорожнього руху вже встановлено.Другий маршрут (Краматорськ - Костянтинівка - Красноармійськ - Велика Новосілка - Маріуполь) окреслено синім кольором. Протяжність маршруту - понад 260 км. Не виключено, що другий маршрут буде переглядатися задля максимальної безпеки руху та збереження транспортної мережі.
Боюсь там везде печаль :-):-)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Цитата: Berelyoh від 20 Травня 2015, 10:23:33Еще как вариант : через Красноармейск на трассу Донецк-Запорожье, по ней до Покровского, там повернуть на Гуляйполе, и ехать до Полог, а там на Бердянск.Эммм... Простите, а вы пользовались именно этим маршрутом? Говорят там печаль...Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Через Гуляйполе не рекомендую , да и далеко это. На родине батьки Махно до сих пор махновщина, ямы по колено (может конечно сделали). Я бы ехал Краматорск-Дружковка-Райское-Белицкое-Красноармейск-Андреевка-Богатырь-ВеликаяНовоселка-Камыш-Заря-Бердянск.
Цитата: Gandalf від 20 Травня 2015, 11:29:09Через Гуляйполе не рекомендую , да и далеко это. На родине батьки Махно до сих пор махновщина, ямы по колено (может конечно сделали). Я бы ехал Краматорск-Дружковка-Райское-Белицкое-Красноармейск-Андреевка-Богатырь-ВеликаяНовоселка-Камыш-Заря-Бердянск.В конце прошлого лета одноклубники признали этот маршрут лучшим вариантом для возвращения из Бредянска - Приморска.
Цитата: garikttt від 20 Травня 2015, 20:35:16Цитата: Gandalf від 20 Травня 2015, 11:29:09Через Гуляйполе не рекомендую , да и далеко это. На родине батьки Махно до сих пор махновщина, ямы по колено (может конечно сделали). Я бы ехал Краматорск-Дружковка-Райское-Белицкое-Красноармейск-Андреевка-Богатырь-ВеликаяНовоселка-Камыш-Заря-Бердянск.В конце прошлого лета одноклубники признали этот маршрут лучшим вариантом для возвращения из Бредянска - Приморска.дайте, будь ласка, ссылку
В субботу буду ехать в Урзуф. Через Курахово не хочу, поеду через Великую Новоселку, если инфа по маршруту нужна срочно - номер в личку - доложу подробно.