А, речь о цене закупки... Ну так, сами виноваты, догавкались
Или и тут янык виноват?..
Я про Яника вже казав
ось тут: п.2. Але мені цікаве інше.
"Догавкалісь" - тобто все треба було робити з оглядкой на Кремль, так? Тобто Ви відкидаєте, шо Україна - суверенна держава і сама здатна вирішувати свої внутрішні питання? Ок.
Тоді в мене питання на зустріч: Чи можна мені зробити висновки, якщо б Крамтеплосеть сказала б Вам: "Ми залишаєм ціну на опалення Вашої будівлі на рівні 50 коп. за метр до 2014 року, але Ви будете одружуватись тільки на тій дівчині, котра НАМ сподобається", то Ви б погодились? Бо тут аналогія пряма.
До оранжевого шабаша на лысом майдане стабильно было 50 долларов, и было бы по 50 аж до 2014 года.
Знов Ви брешете. Не "до 2014", а
по 2009.
Ось тут слова Кучми.
І по-друге, невже Ви такий наївний і вірите, шо коли вся Европа покупає газ по 420$, Росія, як повна дура, продавала б нам по 50 і не передивилась би ціну контракту?

То хто тут ще каже про "дитинство"?
Білорусь "по-пійсят" зараз покупає? (вже майже продавши пів труби)
Росія ніколи не буде думати про Вас. І це доволі розумно з її точки зору. Кожний - за себе. Як Ви це не можете зрозуміти? Шо Ви всі розраховуєте на "манну небесную" з боку РФ! Це глупо, як мінімум. Назвіть мені хоч одну країну, яка зараз покупає газ "по пійсят".
От і пора(удалено модератором)те
А за эту идею спасибо, наслаждаюсь
Слайер нервно курит в сторонке 
Українською слово П. О. Р. А. Х. У. Й. Т. Е. ніяк по-іншому не пишеться як воно є.

Просто модератори перестарались. Я думав Ви здогадаєтесь, та бачу помилився.
P.S. За рахунок цієї надбавки, у нашому місті, наприклад, Нафтогаз оплачував Горгазу установку безплатних лічильників ще у цьому році.
Они их не только ставят, но и ремонтируют бесплатно! И эта практика существовала всегда, даже когда целевой надбавки не было! А тут она вдруг при Юле появилась, да еще и растет эта надбавка! Счетчики что ли дорожают?
Кстати, в одной из статей про поверку водоканальских счетчиков за счет клиентов про это было написано. Так что не надо нас дурить.
От знову Ви брешете. Ну я прям не знаю вже... Так довго це не може подовжуватись.
Всегда безкоштовно лічильники ставили
тільки льготнікам!
Про то, шо надбавка зросла - Ви знаєте, скільки Нафтогаз вбухав у розробку нових родовищ у 2008? Ви знаєте які програми фінансувались урядом за рахунок цієї надбавки? От, наприклад, за які гроші Нафтогаз запихав у ГПХ стільки газу, шо нам вдалося не змерзнуть у газ. війні 2009 року?
Якщо ні, то краще мовчить вже. Бо все шо Ви скажете, не буде мати ніякого сенсу.
Про водоканал - взагалі не зрозумів до чого це було, та мені й не цікаво. Ми не про те.
Ага. Вспоминается логика ме-е-стных властей: ваши соседи не платят за горячую/холодную воду - отключаем весь дом, и плевать, что я исправно плачу. То есть, я должен идти и бить морды соседям? Так их больше
Так и здесь. Кто у власти? Я или Юля?
Тобто, за все, шо діється у нашому місті, відповідає не місцева влада, а Юля? Бо вона " у власті".
Зрозумів.
Проплата населения - 85%, это и в прессе проскакивало, и КонтурГлобал на этот уровень проплат ориентировался, когда просчитывал инвестиции в КрамТЭЦ. Провели реконструкцию, в первый же год окупили 20% http://kramtp.info/news/24/full/id=632; Неслабо?
Відмінно! Чесно. Я ж тільки ЗА.
С бюджетниками точных цифр не назову, так ведь на то они и бюджетники: если Киев АКА правительство денег не выделило, то и платить нечем. Круговорот денег в бюджетах
Ага. Я теж хотів це уточнити: підвищуючи ціни на газ для бюджетників,
уряд сам же і плате цю підвищену ціну, так?
Тобто ось ці слова пана Зикова:
...Примерно с середины марта наше самое демократическое в мире правительство решило, что больницы и детские садики вполне могут платить столько же, сколько и предприятия, и эти цены сравнялись...
теж можна вважати як банальний наклеп у бік уряду.
А Ви ще кажете "доведіть". Та шо тут доводити?
Або брехня, або полуправда, або пересмикування.
Ітак.
Давайте підіб*єм підсумки, бо в мене бракує часу і він в мене занадто дорогий (на відміну від форумських "російських олігархів"

), шоб сутками мусолити всілякі несінитниці.
Ви казали, шо Юля
"бабло рубіт і страну грабіт".
Відкидаючи брехню та всілякі помилки, Ви обгрунтовали це розрахунками горе-аналітиГа, які начебто доводять, шо Нафтогаз зібрав колосальні гроші ($3 млрд "чистими"!) за 2008 рік, а став банкротом. По-Вашому, це означає, шо всі ці гроші пішли прямо у Юлін карман.
Мої викладки підтверджують, шо ні о яких $3 млрд. не може йти і мови, бо багато Ваших цифр взяти зі стелі, багатьох ДУЖЕ ВАЖЛИВИХ ЦИФР немає взагалі, метод розрахунку - на рівні базару, та і по-правді, Ви не дуже розумієтесь на цій справі.
До того ж, Ви не змогли привести жодного факту, який би хоч побічно вказував на те, шо Юля має шалені надходження. Хоча б накшталт тих, шо світились тут на форумі. Наприклад, як ото броньований мікроавтобус Яника, котрий зареєстрований на якийсь благодійний фонд, чи то 6 мільонів старими грошима, котрі захапала за "Антикорупційну програму" контора, підконтрольна Азарову, зробивше лише буклети та 1 ролік, якщо я не помиляюсь. Чи то чартерний рейс для Яника на лікування колінки і назад, котрий не знамо хто оплатив.
Нічого такого, шоб можна було б розглянути, Ви не довели.
Приємно було поспілкуватись.
Якщо все ж таки щось знайдете, велкам у тему про Юлю. А до того, я Вас прошу, намагайтесь утримоватись від зайвого... самі знаєте чого