Справочно: среднедушевой ежемесячный доход за январь-сентябрь 2007 на Украине равен 329 гривен. Как говорится "почувствуйте разницу".
Дяденька = когда публикуеш какието цыфры бери их не с сайта ОРТ или из другой жопы .
Госкомстат Украины =
http://www.ukrstat.gov.ua/Нажимаеш там кнопочку = социално экономическое становище Украины и читаем =
Доходи населення
Номінальні доходи населення за січень–вересень 2007р. порівняно з відповідним періодом 2006р. збільшились на 28,4%. Наявний доход, який може бути використаний населенням на придбання товарів та послуг, збільшився на 25%, а реальний наявний, визначений з урахуванням цінового фактора, – на 11,7%.
Витрати населення у січні–вересні 2007р. порівняно з аналогічним періодом попереднього року збільшились на 32,5%. Приріст заощаджень становив 34067 млн.грн.
У січні–вересні 2007р. середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та у фізичних осіб–підприємців) становила 1288 грн., що у 2,9 раза перевищує рівень мінімальної заробітної плати (440 грн.) та у 2,3 раза – рівень прожиткового мінімуму для працездатної особи (561 грн.). Порівняно з відповідним періодом 2006р. розмір середньої заробітної плати збільшився на 28,3%.
В економіці країни залишається значною диференціація рівня оплати праці за видами економічної діяльності та регіонами.
Найвищий рівень оплати праці спостерігається у фінансових установах та на підприємствах авіаційного транспорту, а серед промислових видів діяльності – на виробництві коксу, продуктів нафтоперероблення, готових металевих виробів та в добуванні паливно-енергетичних корисних копалин, де заробітна плата працівників перевищує середній показник по економіці в 1,5–2,0 раза.
Водночас абсолютний розмір заробітної плати працівників підприємств сільського господарства та мисливства, рибальства та рибництва, установ охорони здоров’я та соціальної допомоги, а також підприємств по виробництву текстилю, одягу, виробів з хутра та шкіри був більш ніж на третину нижчим за середній по економіці.
Серед регіонів найнижчий рівень оплати праці (на 30,7% менший від середнього по країні) зафіксовано у Тернопільській області, натомість найвищий (відповідно в 1,7 раза більший), як і раніше, спостерігався у м.Києві. Середня заробітна плата працівників Київської, Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей також перевищила показник у цілому по країні (на 0,8–14,2%).
Реальна заробітна плата у січні–вересні 2007р. порівняно з відповідним періодом 2006р. збільшилась на 12,2%.

Я не знаю такого понятия как среднедушевой ежемесячный доход

Знаю что хорошая средняя температура в больнице выходит с помощью морга .
А вобще недавно считали со знакомым = что чтобы так сяк нормально жить нужно зарабатывать баксов 600 - лучше 1000
Да и даже статистика не отражает реальной ситуации . Вспомнилось проклятие из ,,Брильянтовой руки ,, Чтоб тебе жить на одну зарплату .
В любом случае цыфра что ты привел хватит сходить раза 2-3 на рынок или в супермаркет . Я спрошу у матери = но кажись у них пенсия выше твоей цыфры . А детей в украинских семьях не так как в китайских . Откуда твои данные не знаю = очередное российское вранье .
Умираем с голоду мы тут без Путина )))